Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Άγριο φονικό σε χωριό της Λάρισας – Ο δράστης σκότωσε 2 άτομα και είναι ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του, κρατώντας χειροβομβίδα!

Άγριο φονικό σε χωριό της Λάρισας – Ο δράστης σκότωσε 2 άτομα και είναι ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του, κρατώντας χειροβομβίδα!

Άγριο φονικό εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο χωριό Γόννοι του Δήμου Τεμπών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να σκότωσε – άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιόν τρόπο – δύο άτομα, στην επιχείρηση (ξυλουργείο) που διατηρεί. Τα δύο θύματα φέρεται να είχαν πάει για κάποια δουλειά που είχαν με τον ιδιοκτήτη.

Ακολούθως ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του κρατώντας χειροβομβίδα, ενώ ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένονται και δυνάμεις των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης είναι γνωστός για την πολιτική του δράση με την Χρυσή Αυγή με την οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής.

 

 

Δες επίσης

Απολογήθηκε ο Τριαντόπουλος για την αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας των Τεμπών – Αναμένεται η κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου

Έκλεισε ο κύκλος της ανακριτικής διαδικασίας, στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης για την αλλοίωση του ...