Ένας νεαρός άνδρας έχει δημιουργήσει ταραχή τις τελευταίες ημέρες σε καφετέριες του κέντρου της Λάρισας με την περίεργη συμπεριφορά του προς υπαλλήλους.
Ο άνδρας κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, κάνει την εμφάνισή του κάθε φορά σε άλλη καφετέρια και πλησιάζοντας τον εκάστοτε υπάλληλο απαιτεί να του επιστραφούν χρήματα διότι, όπως υποστηρίζει, έγινε λάθος στα ρέστα.
Το ζήτημα όμως είναι πως όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από κάμερες των καταστημάτων εστίασης που επισκέφθηκε, ο άνδρας δεν είχε καν καθίσει ως πελάτης στα εν λόγω μαγαζιά, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπήρξε λάθος στα ρέστα.
Όταν μάλιστα του εξηγούν ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο κάτι που αποδεικνύεται από την καταγραφή των καμερών, αγριεύει την στάση του.
Ο σύλλογος των καφετεριούχων Λάρισας, ΣΙΚΑΕΛ ενημερώθηκε για το θέμα και πρόκειται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες γνωστοποιώντας τα συμβάντα στην αστυνομία.
Στην φωτογραφία ο άνδρας από τις κάμερες ασφαλείας καφετέριας της Λάρισας:
onlarissa.gr
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων


