Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Υγεία / Δράση της 1ης τΟΜΥ Τρικάλων για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Δράση της 1ης τΟΜΥ Τρικάλων για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Η 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων πραγματοποίησε ενημερωτική δράση με θέμα «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» την Πέμπτη 5/2/2026 στους προσερχόμενους πολίτες, στον χώρο αναμονής της δομής με διαμοιρασμό ενημερωτικών φυλλαδίων.

Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας ήταν απλό, αλλά ουσιώδες: «Φροντίδα με Ενσυναίσθηση – Ο Άνθρωπος στο Επίκεντρο».

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου σκοπό είχε λοιπόν να τονίσει τη διαπίστωση ότι, μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της πρόληψης, και ότι επίσης μεγάλο μέρος των θανάτων από καρκίνο μπορούν να αποφευχθούν μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της  θεραπευτικής αντιμετώπισης.

 Το παρόν έργο πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δες επίσης

Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας: Χωρίς αποθέματα αίματος η χώρα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ...