Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση Χρ. Μπλουγούρα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ

Ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση Χρ. Μπλουγούρα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ

Ο Δημήτρης Ζαϊράκης είναι ο νέος αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑΤ.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, ο πρόεδρος Χρήστος Μπλουγούρας πρότεινε τον κ. Ζαϊράκη για τη θέση του αντιπροέδρου.

Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα αποδεκτή και από τα υπόλοιπα 9 μέλη του ΔΣ, δηλαδή τους Αντώνη Τζερεμέ, Σοφία Αλεστά, Κώστα Αργυρίου, Ελένη Πούλιου, Κώστα Βαΐου, Γιάννη Τριγώνη, Γιώργο Καΐκη, Θοδωρή Σιακαβάρα και Χρήστο Ταμπακά.

Ο κ. Μπλουγούρας ευχήθηκε “καλή δύναμη” και “καλή θητεία” στον πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου, για να εργαστούν προς όφελος των τρικαλινών πολιτών.

Δες επίσης

Στο Φεστιβάλ των 5 Ηπείρων 2026 ο Κώστας Φαμίσης

Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έζησαν ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό διήμερο στο Στάδιο ...