Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Λάκης Λαζόπουλος: «Κόλαφος» για Γιώργο Νταλάρα – «Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες»

Λάκης Λαζόπουλος: «Κόλαφος» για Γιώργο Νταλάρα – «Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες»

“Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση”.

Θέση για τον Γιώργο Νταλάρα και την πρόσφατη επίθεση του τραγουδιστή στους ρεπόρτερ παίρνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός και σατιρικός συγγραφέας μιλά μέσα από το podcast του για όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σπουδαίος ερμηνευτής.

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση», σχολιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήμουν άλλωστε μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες», επισημαίνει σε καυστικό τόνο ο ηθοποιός.

«Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο και δασκαλίστικο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν «ύαινες» οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν την ώρα και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, δεν είναι το απόλυτα σωστό», σημειώνει στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος για το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Όταν ο ερωτώμενος δεν είναι κατηγορούμενος για φόνο και όταν λέει «όχι», πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το «όχι» οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, πραγματοποιείται το αδίκημα – που δεν υπάρχει ακόμα – του τηλεβιασμού. Επειδή ο άλλος παίρνει ένα μεροκάματο πρέπει να απαντάς σε ό,τι π…ριά σε ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», υπογραμμίζει ο Λάκης Λαζόπουλος για τα «τηλεπεσίματα» των ρεπόρτερ σε διάσημα πρόσωπα.

Zappit

Δες επίσης

Θανάσης Βέγγος: Το μεγάλο μυστικό για την σορό του σπουδαίου ηθοποιού αποκαλύφθηκε

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε ο Γιώργος Σταυρόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε ...