Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Ξεχάστε το αυγό στα μπιφτέκια: Αυτό είναι το υλικό που θα συμβάλλει σε πιο νόστιμο και ελαφρύ γευστικό αποτέλεσμα

Ξεχάστε το αυγό στα μπιφτέκια: Αυτό είναι το υλικό που θα συμβάλλει σε πιο νόστιμο και ελαφρύ γευστικό αποτέλεσμα

Το λάθος που κάνουν πολλοί όταν φτιάχνουν μπιφτέκια ξεκινάει από τον κιμά. Αν δεν φτιαχτεί όπως πρέπει τα μπιφτέκια θα γίνουν στεγνά και όχι ζουμερά. Μάλιστα μπορεί να χαλάσει και η γεύση.

Η πρόσθεση αυγού στη σύνθεση του μπιφτεκιού που πολλοί οικιακοί μάγειρες κάνουν (όχι σεφ), απορρίφθηκε κατόπιν δοκιμής, απ’ τη πρώτη μπουκιά. Δεν προσθέτει απολύτως τίποτα εκτός από βαρύτερη γεύση και πιο πυκνή σύνθεση, πράγματα που δεν είναι ζητούμενα στο μπιφτέκι. Μάλιστα μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε ρύζι αντί για ψωμί, και σίγουρα θα τα λατρέψετε με αυτό τον τρόπο.

athensmagazine.gr

Δες επίσης

Μπογάνα: Η εναλλακτική συνταγή από την Αργολίδα για αρνί – λουκούμι στον φούρνο

Το αρνί μπογάνα είναι σπεσιαλιτέ της Αργολίδας. Ψημένο με πατάτες στον φούρνο, το κρέας γίνεται μέλι χάρη ...