Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Κρούσμα κορονοϊού σε νοσηλευτικό προσωπικό του 404 ΓΣΝ Λάρισας

Κρούσμα κορονοϊού σε νοσηλευτικό προσωπικό του 404 ΓΣΝ Λάρισας

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε νοσηλεύτρια του 404 ΓΣΝ Λάρισας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr, πρόκειται για υπαξιωματικό νοσηλεύτρια, η οποία υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Χωρίς, όπως μαθαίνουμε, να εμφάνισε συμπτώματα της νόσου και να κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία, βρίσκεται σε καραντίνα στον σπίτι της, ενώ πραγματοποιούνται ιχνηλατήσεις και στο υπόλοιπο προσωπικό.

Όπως δημοσιεύσαμε χθες, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στη Θεσσαλία, αυτή την ώρα νοσηλεύονται επτά ένστολοι με συμπτώματα στο 404, ενώ υπάρχουν και θετικά κρούσματα, που λόγω της μη εμφάνισης συμπτωμάτων, βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Πηγή: kranogr.com (Ηλίας Προύφας)

Δες επίσης

Δυναμική παρουσία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στο 4ο Συνέδριο «Effective Dialogue»

Το ESG ως πυλώνας στρατηγικής, ανθεκτικότητας και στήριξης της τοπικής οικονομίας Τρίκαλα, 29.09.2026 Με επιτυχία ...