Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / 5 βήματα για να διαλέξετε το στρώμα σας

5 βήματα για να διαλέξετε το στρώμα σας

Πέντε βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή στρώματος για να πέφτετε στα μαλακά όταν κοιμάστε.

Εργασία για το σπίτι Είναι πολύ σημαντικό να μετρήσετε το κρεβάτι σας για να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις του στρώματος που πρέπει να αγοράσετε. Σκεφτείτε ποια είναι τα «θέματα» που έχει το υπάρχον στρώμα και φτιάξτε μια λίστα με τα Υπέρ και τα Κατά.

Βόλτα στα μαγαζιά Η έρευνα στα μαγαζιά μπορεί να ξεκινήσει προτού ακόμα βγείτε στον δρόμο. Ρωτήστε φίλους και συγγενείς που εμπιστεύεστε. Επίσης, κάντε μια πρώτη έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να είστε εξοικειωμένοι με την ορολογία και τα νέα υλικά και να μην είστε απροετοίμαστοι όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις διάφορες επιλογές στα καταστήματα. Μην διστάσετε να ζητήσετε αναλυτικές πληροφορίες και απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας γιατί μην ξεχνάτε ότι θα κοιμάστε εκεί για τα επόμενα (ίσως και δέκα) χρόνια.

Test-drive οπωσδήποτε Δεν γίνεται να αγοράσετε ένα στρώμα δίχως να ξαπλώσετε πάνω του. Βγάλτε τα παπούτσια σας και δοκιμάστε αρκετές διαφορετικές θέσεις για να νιώσετε τις διαφορές στο σώμα σας.

Ετυμηγορία Ακόμα κι αν νομίζετε ότι έχετε καταλήξει στην επιλογή σας, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να το ξαναδοκιμάσει. Το σώμα έχει μνήμη, κι αν για κάποιο λόγο κάτι σας είχε ενοχλήσει αλλά δεν το είχατε εντοπίσει, τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να σας αποκαλυφθεί.

Διακοπές στο σπίτι Είχατε ενθουσιαστεί ποτέ με το στρώμα σε κάποιο ξενοδοχείο; Αν είχατε τσεκάρει το στρώμα αναζητήστε την εταιρεία, διαφορετικά μπείτε στο site του ξενοδοχείου και δείτε ποια εταιρεία το προμηθεύει. Στην χειρότερη περίπτωση, στείλτε ένα mail και ρωτήστε τους. Αν πραγματικά αναπολείτε εκείνον τον ύπνο -και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική- έχετε ήδη τη λύση στο πρόβλημά σας. Μην ξεχνάτε ότι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον δύο βραδιές, οπότε το σώμα σας σάς έχει δείξει ήδη αν πέρασε καλά με το στρώμα.

spirossoulis.com

Δες επίσης

Έτσι θα κάνετε τα ντουλάπια σας να μυρίζουν υπέροχα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διώξετε τις άσχημες μυρωδιές από την κουζίνα σας αλλά εμάς ...