Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ Το ΟΧΙ της Κυριακής δεν θα γίνει σήμερα ΝΑΙ!

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ Το ΟΧΙ της Κυριακής δεν θα γίνει σήμερα ΝΑΙ!

Η τρομοκρατία και ο φόβος που καλλιέργησε το Μαύρο Μέτωπο κατά του Λαού δεν πέρασε. Ο Λαός την Κυριακή απάντησε μ’ ένα συντριπτικό και αποφασιστικό ΟΧΙ.
Ο Λαός, στην συντριπτική του πλειοψηφία, είπε ΟΧΙ στα παλιά και νέα μνημόνια, την ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση, την υποταγή και την εθελοδουλεία. Το ΟΧΙ αυτό του Λαού, λαμβανομένων υπόψη των συγκεκριμένων συνθηκών μέσα στις οποίες κερδήθηκε, έχει πολύ βαριά σημασία και δεν πρέπει να καταναλωθεί άσκοπα.
Κανείς δεν μπορεί το ΟΧΙ της Κυριακής να το κάνει σήμερα Δευτέρα ΝΑΙ! Τα πράγματα είναι δύσκολα, το ευρωπαϊκό πλαίσιο είναι αφόρητο. Κι αν ευρωζώνη σημαίνει μνημόνιο, υπάρχει κι ο δρόμος του σχεδίου Β’, ο δρόμος της εναλλακτικής παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας και της κοινωνίας. Ο δρόμος της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας και της δημοκρατίας.
Ο Λαός με το ηχηρό ΟΧΙ του είπε ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω!
Ήρθε τώρα η ώρα:
α) Ο Λαός να μείνει στο προσκήνιο, ενεργός και συνδιαμορφωτής των αποφάσεων που τον αφορούν. Ο λαός στους δρόμους και τις πλατείες κάθε μέρα!
β) Η Ευρωζώνη αποδεικνύεται κάθε μέρα στα μάτια του ελληνικού Λαού θηριοτροφείο άγριων ζώων. Μόνο οι τυφλοί και οι μονόφθαλμοι βλέπουν ένα δρόμο. Το ΟΧΙ της Κυριακής μπορεί και πρέπει να βαθύνει, αναζητώντας κι άλλο δρόμο μπροστά στα αδιέξοδα που σοβούν.
Καλούμε τα μέλη, τους φίλους μας, κάθε δημοκράτη και προβληματισμένο συμπολίτη μας αύριο Τρίτη 7 Ιούλη και ώρα 9μ.μ. στο “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ” στη συγκέντρωση της “Ανοιχτής Επιτροπής για το ΟΧΙ του Λαού”.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ!

Δες επίσης

Η Συμπαντική και η Θεϊκή Αναγκαιότητα: «Ούτω Γέγραπται…»

  Ηλία Γιαννακόπουλου–  Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          ...

Αφήστε μια απάντηση