Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Τρίτη και φαρμακερή στα πλέι οφ της Α1

Τρίτη και φαρμακερή στα πλέι οφ της Α1

Ολοκληρώνεται σήμερα, , η σειρά στα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια που αναμετρώνται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ

Ολοκληρώνεται σήμερα, με τη διεξαγωγή των τρίτων αγώνων, η σειρά στα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια που αναμετρώνται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Το σκορ στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου, του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο και του Άρη με την ΑΕΚ είναι 1-1, κάτι που σημαίνει ότι ο νικητής των αυριανών μεταξύ τους αγώνων φτάνει τις απαιτούμενες δύο νίκες και παίρνει το «εισιτήριο» για τους «4».

Οι γηπεδούχοι των αυριανών συναντήσεων (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης) έχουν το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη φάση, ενώ οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν χωρίς τον κόσμο τους τον Κολοσσό Ρόδου, καθώς εκτίουν ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών, η οποία τους έχει επιβληθεί για όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα των τρίτων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 19/5

ΟΑΚΑ (κ.θ.) 16:30 Παναθηναϊκός–Κολοσσός Ρόδου (Γεωργιάδης, Παντελίδης, Βαρδάλος)

ΚΓ ΠΑΟΚ 18:30 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο (Σχινάς, Φούφης, Σώμος)

Αλεξάνδρειο 20:30 Άρης–ΑΕΚ (Γκόντας, Μάνος, Ταβουλαρέας)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/5 (αν χρειαστεί)

ΣΕΦ 19:00 Ολυμπιακός–Κόροιβος Αμαλιάδας (Συμεωνίδης, Μαλαμάς, Παπαδόπουλος)

* Οι αναμετρήσεις στο ζευγάρι Ολυμπιακός-Κόροιβος Αμαλιάδας θα αρχίσουν στις 21 Μαΐου, εξαιτίας της συμμετοχής των Πειραιωτών στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".