Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Παίζει τα ρέστα του ο Αρης για να γίνουν Μπαράζ

Παίζει τα ρέστα του ο Αρης για να γίνουν Μπαράζ

. Ο Αρης κορυφώνει τις ενέργειές του ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδό της στη Football League μέσω αγώνων μπαράζ.

Ο Αρης με πρωτοβουλία του χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού τμήματος ετοιμάζει επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΟ, Football League, ΓΓΑ) τους οποίους θα ενημερώσει για το δίκαιο το αιτήματός του. «Ετοιμάζεται και θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες επιστολή προς όλους τους φορείς με την οποία θα ζητάμε να ισχύσει ό,τι προβλέπεται βάσει του δεδικασμένου του 2013 με το οποίο ομάδες της Γ΄ Εθνικής αναπλήρωσαν μέσω μπαράζ τα κενά στη Φούτμπολ Λιγκ της χρονιάς 2013/14», δήλωσε ο Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της διοίκησης του Αρη.

Στις προτεραιότητες των «κιτρίνων» είναι επίσης να κατατεθεί μαζί με το αίτημά τους για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ και μια γνωμοδότηση ειδικού αθλητικού δικαίου που θα περιλαμβάνει το άρθρο του ΚΑΠ που αναφέρεται στην αναπροσαρμογή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής με την παρουσία 20 ομάδων σε αυτό.

Επιθυμία της διοίκησης του Αρη και προσωπικά του Αλεξ Κάλας είναι να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ώστε να τον ενημερώσει όχι μόνο για το θέμα που «καίει» την ομάδα αλλά και για το πλάνο της επένδυσής του. Ο Αρης ήδη δημιουργεί συμμαχίες ώστε να πιέσει με στόχο να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις το συντομότερο.

Ολοι γνωρίζουν όμως ότι πριν από τα μέσα του Ιουνίου δύσκολα θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξει αφού πρέπει να μεσολαβήσουν έως τότε επικυρώσεις βαθμολογιών, η γ.σ. της ΕΠΟ και αποφάσεις ομάδων να πέσουν αυτοβούλως στην Γ΄ Εθνική λόγω χρεών.

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".