Τρίτη, 7 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ο Νίκος Μανούρας γυμναστής της ΑΕΦ

Ο Νίκος Μανούρας γυμναστής της ΑΕΦ

Τον βοηθό συνεργάτη και Γυμναστής του Ρούσα ανακοίν ωσε σήμερα η διοίκηση της Φαρκαδόνας

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΦ….
O Νίκος Μανούρας είναι από σήμερα ο νέος γυμναστής της ομάδας μας. Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ (Τρικάλων) με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου,κάτοχος διπλώματος προπονητικής επιπέδου ΟΥΕΦΑ Β και τελειόφοιτος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα » Άσκηση και Ποιότητα Ζωής με κατεύθυνση στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Επίδοσης- Απόδοσης» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή).

Μερικές πληροφορίες για την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου:

2009-2010
« Προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου Green Football Development , αθλητικές εγκαταστάσεις Camp Nou στις ηλικίες 6-8, 8-10, 10-12, στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης»
«Προπονητής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα Ατρόμητος Αγίου Βησσαρίωνα στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Τρικάλων. Άνοδος στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία»

2010-έως και σήμερα
« Προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων 2005 στα τμήματα υποδομής ηλικίας Κ13 (Under 13) και Κ11 (Under 11), Κ9 (Under 9)»

2013
«Προπονητής στην Ερασιτεχνική ομάδα Α.Ο Πηγής, Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού Τρικάλων».

2013-2014
«Προπονητής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην ερασιτεχνική ομάδα Α.Ο. Φωτάδας , Α1 ερασιτεχνική κατηγορία του νομού Τρικάλων».

Προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου «Αμπελάκια», στο τμήμα Κ13 (Under 13).

2014-2015
Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου « Αμπελάκια Άγιος Γεώργιος »
Προπονητής στα τμήματα Ερασιτεχνικού (Β Ερασιτεχνική), Παιδικού, Προπαιδικο

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".