Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Στο τελικό στάδιο επεξεργασίας ο φάκελος για την ΠΑΕ

Στο τελικό στάδιο επεξεργασίας ο φάκελος για την ΠΑΕ

 

Στα χέρια του νομικού εκπροσώπου του Κοτσούρη πέρασαν τα έγγραφα του φακέλου για τη σύσταση της ΠΑΕ

Ο  μεγαλύτερος όγκος δουλειάς για τη δημιουργία του φακέλου που θα κατατεθεί στο Υπουργείο Οικονομικών για τη σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης εταιρίας, έχει διευθετηθεί . τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής( Κουτανίτης, Μηλιώτης, Σελεμέκος, Ζιούτος, Τρικαλιώτης) συγκέντρωσαν τα απαραίτητα έγγραφα  της αιτήσεως με βοήθεια συμβολαιογράφου και τα παρέδωσαν στο νομικό εκπρόσωπο του κ Κουτσούρη για να προχωρήσει πλκέον στο επόμενο βήμα που αφορά την κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο. Το επόμενο βήμα; Όπως διευκρίνισε ο Γιώργος Κουτανίτης μιλώντας στον «δ» «θα γίνει από τον δικηγόρο κ Ευαγγελάτο και θα αφορά το διαδικαστικό κομμάτι της κατάθεσης αίτησης  για τη δημιουργία της νέας  ΠΑΕ.

Χρονικά η  διαδικασία αυτή,  μπορεί να φτάσει μέχρι και τα μέσα του Ιούλη, όμως από τη στιγμή που η ομάδα θα πάρει  αριθμό πρωτοκόλλου στο Υπ.-Οικ, , θα μπορεί να κινηθεί λειτουργικά στα θέματα των μεταγραφών και των ανανεώσεων αφού παρέχεται η δυνατότητα σύναψης συμφωνητικών με ποδοσφαιριστές προπονητές. Τυπικά το κουμάντο για ένα εικοσαήμερο θα κάνει η Διοικούσα Επιτροπή που θα έχει ωστόσο περιορισμένες και συμφωνημένες δραστηριότητες. Ουσιαστικά όμως  όλο το πλάνο το χειρίζεται και το φορτώνεται πάνω του ο Χάρης Κουτσούρης μαζί με τους στενούς του συνεργάτες

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".