Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Αθλητισμός / Ραντεβού Ρεντζιά-Ρουσιαμάνη για το σχεδιασμό της ΚΑΕ

Ραντεβού Ρεντζιά-Ρουσιαμάνη για το σχεδιασμό της ΚΑΕ

Από τη σημερινή συνάντηση Ρεντζιά- Ρουσιαμάνη που θα γίνει  στα γραφεία της aries  θα καθοριστεί το πλάνο της ΚΑΕ για τη νέα χρονιά

Οπως μάλιστα αναφέρει δημοσίευμα του “διαλόγου”  …”Στο  meeting των μετόχων της εταιρίας κλήθηκαν να συμμετάσχουν πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης από το διοικητικό επιτελείο της ομάδας, με τον Ευθύμη Ρεντζιά να έχει κυρίαρχο ρόλο στην παρουσίαση των προτάσεων που θα φορούν τη νέα δομή του αγωνιστικού τμήματος,  το θέμα του προπονητή,  αλλά και το γενικότερο οργανωτικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα «πατήσει» η ΚΑΕ για να εμφανιστεί  με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην αφετηρία της νέας χρονιάς.

Ο  αναβαθμισμένος ρόλος του Ρεντζιά   στο διοικητικό επιτελείο  της ομάδας, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα και στο νέο εγχείρημα , όμως… Είναι γεγονός πως   οι εισηγήσεις του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Τρίκαλα θα ξεκινήσουν   και εν πολλοίς θα «περιχαρακωθούν» γύρω   από το ύψος των οικονομικών μεγεθών που θα διαθέσει η aries για τον προϋπολογισμό της καινούριας σεζόν.

Κι εδώ… πάνω σ’ αυτό το τομέα , οι αριθμοί και τα δεδομένα των μετόχων της ΚΑΕ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια παρερμηνείας, ούτε για το «χτίσιμο» του ρόστερ, ούτε βέβαια για το ύψος αμοιβών του προπονητή,  για το οποίο μάλιστα έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα το τελευταίο διάστημα – με αφορμή κυρίως τα σενάρια επαναπροσέγγισης της ΚΑΕ με τον Φλεβαράκη .

Μιλώντας πάντως για το θέμα αυτό, κορυφαίο στέλεχος της ΚΑΕ επανέλαβε και πάλι την ξεκάθαρη βούληση της aries  για να κατεβάσει το κασέ του   προπονητή, προκειμένου να αυξηθεί το μπάτζετ  των μεταγραφών και δη  ξένων και  Αμερικανών αθλητών που θα ενισχύσουν την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα. Πάντως πέραν της περίπτωσης Φλεβαράκη, στη λίστα της ΚΑΕ μπήκαν και εξετάζονται ονόματα και άλλων  νέων τεχνικών και ήδη ακούστηκαν τρία ονόματα…”

Δες επίσης

Ο Στιβ Πάνος στον Προμηθέα Πατρών

Ο Στιβ Πάνος θα φορά τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αχαΐας. H απόκτηση του Στιβ Πάνος από τον Προμηθέα Πατρών επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (25/6) οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Basket League, έχει φορέσει τη φανέλα των Κολοσσού, Καβάλας και Τρικάλων, με ιδιαίτερη επιτυχία. H  συμφωνία με τους Πατρινούς θα αποφέρει στον ομογενή σέντερ ένα ποσό που θα φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ, για τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. Προμηθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Στιβ Πάνος για τα επόμενα 2 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".