Πέμπτη, 28 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Υποψηφίους και αναπτυξιακό όραμα ανακοίνωσε στην Καρδίτσα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας

Υποψηφίους και αναπτυξιακό όραμα ανακοίνωσε στην Καρδίτσα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας

Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία» που ηγείται ο κ. Κουρέτας διοργάνωσε εκδήλωση την Κυριακή  στην πόλη μας, κατά την οποία πέραν της ανακοίνωσης των ονομάτων είχαμε και την κατάθεση της φιλοσοφίας του συνδυασμού από τον κ. Κουρέτα, που είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε εκλογές για τον Β Βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Σε ότι αφορά στους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν είναι, με αλφαβητική σειρά, οι:

-Γεωργία Γιώτα καθηγήτρια

-Βασίλης ΜέΙλος, γυμναστής ΤΕΦΑΑ

– Γιώργος Μιχάλης, ιατρός

-Κώστας Νούλας, επιχειρηματίας

-Αντώνης Παπαδάκος, ιδιοκτήτης παντοπωλείου

-Γιώργος Παπαδόπουλος, τεχνικός διευθυντής

-Αναστασία Σπύρου, φιλόλογος

-Ζωή Σφαιροπούλου, καθηγήτρια

Στους παραπάνω αναμένεται να προστεθούν άλλα δύο ονόματα για να ολοκληρωθεί η εικόνα των υποψηφιοτήτων από την Καρδίτσα για τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία».

Μιλώντας στην κάμερα του KarditsaLive.Net, ο κ. Κουρέτας επισήμανε πως ο συνδυασμός του είναι μία ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση, που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες, στοχεύοντας να βάλει όλους τους δημιουργικούς πολίτες της Θεσσαλίας κάτω από την ίδια αναπτυξιακή ομπρέλα και να μοιραστούν ένα κοινό αναπτυξιακό όραμα.

Πιστεύω, συνέχισε, πως σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει, γιατί τα προβλήματα της Θεσσαλίας αφορούν όλους τους πολίτες, ασχέτως κόμματος και πολιτικής τοποθέτησης.  Εγώ, πρόσθεσε, ξεκίνησα μία δημόσια συζήτηση σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, συνάντησα και μίλησα με πολλούς ανθρώπους και καταλήξαμε  σε ένα κοινό όραμα για το πώς θέλουμε να είναι η Θεσσαλία μετά από 5 χρόνια.

Πηγή: KarditsaLive.Net

Δες επίσης

Μαλάκι Μαγνησίας: Απέτυχαν να κλέψουν σπίτι και έφυγαν με ταξί

Με ταξί επιχείρησαν να διαφύγουν από το Μαλάκι, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι, ένας 31χρονος ...