Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Βελτίωση του καιρού, άνοδος της θερμοκρασίας και λίγες βροχές την Τετάρτη

Βελτίωση του καιρού, άνοδος της θερμοκρασίας και λίγες βροχές την Τετάρτη

Καλός καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Τις πρωινές ώρες αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησος και τη βόρεια Κρήτη. Περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Άνεμοι, από Ανατολικές διευθύνσεις 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 8 έως 22, στη δυτική και νότια από 15 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί συννεφιά με περιορισμένη ορατότητα, από το μεσημέρι αίθριος. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος με λίγη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 22 βαθμούς.

Πέμπτη
Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη σχεδόν τη χώρα, εξαίρεση με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές το Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Περιορισμένη ορατότητα ή λίγες ομίχλες αναμένονται τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιάδες 4-6, στο Αιγαίο Βοριάδες 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή
Καλός καιρός, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Αρκετή συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές αναμένεται στο Ιόνιο και στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά. Περιορισμένη ορατότητα ή λίγες ομίχλες πιθανές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε Βοριάδες, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

makthess.gr

Δες επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία βίντεο και η φιγούρα της βασικής ύποπτης

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, τη ...