Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Τρόμος για γνωστή τραγουδίστρια – Έπεσε θύμα ληστείας

Τρόμος για γνωστή τραγουδίστρια – Έπεσε θύμα ληστείας

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε γνωστή τραγουδίστρια καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσε θύμα θρασύτατων ληστών, οι οποίοι της επιτέθηκαν και της άρπαξαν το πορτοφόλι.

“Ήμουν στο αυτοκίνητό μου, όταν σταμάτησα σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης για να αγοράσω τσιγάρα λίγο πριν πάω στο σπίτι μου. Πάρκαρα κανονικά το αυτοκίνητό μου και κατέβηκα, ευτυχώς κρατώντας μόνο το πορτοφόλι μου, όταν εκεί που δεν το περίμενα δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία μου το άρπαξαν και άρχισαν να τρέχουν. Τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να αντιδράσω. Το μόνο που σκέφτηκα από τον φόβο και την τρομάρα ήταν να μπω και πάλι στο αμάξι, κοιτώντας αποσβολωμένη”, δήλωσε η Σαμπρίνα μιλώντας στην Espresso.

“Ώσπου να βάλω μπροστά και να φύγω από εκεί όπου βρισκόμουν, είδα τα δύο αυτά άτομα και άλλο ένα να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν κατάλαβα τι και πώς και είδα τον περιπτερά στον οποίο εγώ πήγαινα μέσα στα αίματα. Είχαν πιάσει δευτερόλεπτα μετά από εμένα εκείνον, τον είχα βγάλει από την πλαϊνή πλευρά και τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι. Σοκαρίστηκα, κατέβηκα και μίλησα στον άνθρωπο για να δω εάν θέλει κάτι. Από την κουβέντα διαπιστώσαμε πως μας επιτέθηκαν τα ίδια άτομα”, πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

enikos/Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δες επίσης

love story στο MasterChef: Γνωρίστηκαν στις οντισιόν και μπήκαν στο σπίτι

∆ύο κλίκες, µία χρυσή κάρτα και ένας Κοντιζάς να φτύνει ό,τι γεύτηκε Κάπως έτσι κύλησε ...