Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018
trikaladay.gr / Άρθρα / Τοποθέτηση του Κώστα Πατέρα για την απόφαση του Γ.Ν.Τρικάλων

Τοποθέτηση του Κώστα Πατέρα για την απόφαση του Γ.Ν.Τρικάλων

Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Σωματείων αυτής της χώρας κέρδισαν το δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης, την διακίνηση των ιδεών και της ελεύθερης έκφρασης με αγώνες και με αίμα.
Κανένας διορισμένος με «σημειώματα» και με «αποφάσεις», δεν μπορεί να φιμώσει και να βάλει στο «γύψο» τα μέλη των Δ.Σ. των Γιατρών και των Νοσηλευτών του Γ.Ν. Τρικάλων. Αυτές οι ενέργειες είναι αντισυνταγματικές και παράνομες και θυμίζουν άλλες εποχές.
Παρακαλούνται, οι εκπρόσωποι των Σωματείων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος να κλείσουν τα αυτιά τους στις Ερινύες του σκοταδισμού και του ολοκληρωτισμού και να αγνοήσουν κάθε τι, που θα τους απαγορεύσει να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, μέσα σε νόμιμα και σε δημοκρατικά πλαίσια.
Το Γ.Ν. Τρικάλων δεν είναι τσιφλίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκει στον Τρικαλινό Λαό, ο οποίος πληρώνει για όλα.

Δρ. Κώστας Πατέρας
Πολιτευτής Τρικάλων
D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δες επίσης

Δήλωση του Τρικαλινού δικηγόρου Χρ. Σταμόπουλου για τη σύλληψή του με την κατηγορία συμμετοχής σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

ΔΗΛΩΣΗ Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου,πρώην κρατούμενου, «μέλους εγκληματικής οργάνωσης» Ντάλα μεσημέρι συνελήφθην αιφνιδιαστικά από μυστικούς αστυνομικούς ...