Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Την 10χρονη Τρικαλινή που έχει ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης στηρίζουν οι γονείς και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας
http://www.dreamstime.com/stock-photos-helping-hands-isolated-illustrated-logo-design-image53834873

Την 10χρονη Τρικαλινή που έχει ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης στηρίζουν οι γονείς και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

Την στήριξη της 10χρονης που λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας έχει άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί στο εξωτερικό, αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση – Μαζεύουμε καπάκια για την 10χρονη που έχει ανάγκη την βοήθεια μας

Ο εθελοντισμός είναι μια στάση και μια φιλοσοφία ζωής, ένα εργαλείο για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας μας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Η Καλαμπάκα δίνει δυναμικά το παρόν σε περιπτώσεις εθελοντισμού, αγάπης, υποστήριξης και φιλανθρωπίας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημ.Σχολείου Καλαμπάκας καλεί όλους εσάς τους ευσυνείδητους συμπολίτες, μικρούς και μεγάλους,όλους τους θεσμούς και φορείς να κατακλύσουν την πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης μας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα από 08:00 εως 13:00 για τη συλλογή καπακίων. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί , θα κατατεθεί στο λογαριασμό του 10χρονου κοριτσιου που έχει κάνει έκκληση για βοήθεια.

Στον αγώνα αυτό, έχουμε τη στήριξη και τη συνδρομή του κ. Θεόδωρου Αλέκου, Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων και του Αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού κ. Γ. Θώμου.

Δες επίσης

Παπαστεργίου: H Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των σχολικών κοινοτήτων για το άνοιγμα Δημοτικών – Νηπιαγωγείων

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου με τη συμμετοχή της Υπουργού ...