Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Συγκλονίζουν οι γονείς της δασκάλας που πέθανε από νευρική ανορεξία – Θα ζητήσουν εκταφή

Συγκλονίζουν οι γονείς της δασκάλας που πέθανε από νευρική ανορεξία – Θα ζητήσουν εκταφή

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια, της Γιολάντας, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τη νευρική ανορεξία.
 Οι γονείς της κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος και θα ζητήσουν την εκταφή της προκειμένου να εξεταστεί η σορός της από ιατροδικαστή.

“Έβαλαν το παιδί μου στην Εντατική για να μας καθησυχάσουν. Το παιδί μου ήταν ξεγραμμένο από την αρχή. Θέλω να μου εξηγήσουν τι συνέβη σε ένα παιδί που ήταν υγιές. Θέλω να μου εξηγήσουν ποια από τα όργανα δεν λειτουργούσαν”, είπε η μητέρα της άτυχης 24χρονης.

“Κάποιο λάθος γιατρών πιστεύω έχει γίνει”, δήλωσε η αδελφή της με τον πατέρας της να λέει: “Δεν μου απάντησε ποτέ ο γιατρός από τι έφυγε. Μου είπε ανακοπή και πολυοργανική ανεπάρκεια. Μέσα σε δύο μέρες γίνεται αυτό; Οι εξετάσεις της ήταν καλές”.

Η οικογένεια της άτυχης Γιολάντας ανέφερε ότι θα ορίσουν πραγματογνώμονα για να γίνει εκταφή της σορού της προκειμένου να μάθει την ακριβή αιτία θανάτου της.

“Δυστυχώς θα ζητήσουμε την εκταφή του παιδιού, γιατί δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Για εμένα ο χρόνος έχει σταματήσει στις 11 Φεβρουαρίου, δεν νομίζω ότι θα χαμογελάσω ξανά μετά από αυτή την απώλεια. Μου λείπουν τα πάντα από το παιδί μου”, είπε συντετριμμένη η μητέρα της.

enikos

Δες επίσης

Άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων μέχρι τέλος Ιουλίου και… βλέπουμε

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, πραγματοποιήθηκε σήμερα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην οποία συμμετείχαν ο ...