Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο: 15 καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Μαχαιρίτσα τραγουδώντας στίχους του (φωτο-βιντεο)

Συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο: 15 καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Μαχαιρίτσα τραγουδώντας στίχους του (φωτο-βιντεο)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συναυλία που έλαβε χώρα χθες το βράδυ (σ.σ. Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου του 2019) στο Καλλιμάρμαρο είχε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον θάνατο του γνωστού ερμηνευτή και συνθέτη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Καλλιμάρμαρο είχε τίτλο «Όλοι μαζί μπορούμε». Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Ωστόσο, η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έφερε αλλαγές.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τίμησαν τη μνήμη του

Αυτό, διότι οι δεκαπέντε ερμηνευτές που έδωσαν το «παρών» στη συγκεκριμένη συναυλία για να τιμήσουν το έργο του Χρήστου Νικολόπουλου, τίμησαν παράλληλα και τη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τραγουδώντας το τραγούδι του “Και τι ζητάω” και συγκίνησαν το πλήθος που το  τραγουδούσε μαζί τους.

 

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Με φώτα νυσταγμένα (οι νταλίκες)

Παρακάτω ακολουθεί ένα από τα τραγούδια που ερμηνεύτηκαν στην προαναφερθείσα συναυλία. Πρόκειται για το τραγούδι, με τίτλο «Με φώτα νυσταγμένα (οι νταλίκες)». Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στο Μανώλη Ρασούλη. Αντίθετα, η μουσική του τραγουδιού ανήκουν στον Χρήστο Νικολόπουλο. Μπορεί, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, να «έφυγε», όμως, δεν ξεχάστηκε.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας : Δείτε τις φωτογραφίες από την συναυλία που τίμησε τον τραγουδιστή

 

Δες επίσης

Σε… ροντέο μετατράπηκε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν Πάολα – Κουρκούλης

Πανικός επικράτησε σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδούν ο Νίκος Κουρκούλης και η Πάολα. ...