Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Σοκ στην Κύπρο με τον νταλικιέρη που οδηγούσε με τα… πόδια!

Σοκ στην Κύπρο με τον νταλικιέρη που οδηγούσε με τα… πόδια!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο τα τελευταία 24ωρα ένα εξοργιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, και δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί το όχημά του με… τα πόδια!

Στο βίντεο, o ασυνείδητος οδηγός φαίνεται να κινείται με το όχημά του σε αυτοκινητόδρομο και να τραβάει βίντεο ενώ συγκρατεί το τιμόνι μόνο με τα πόδια του.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, το βίντεο έφτασε μετά από καταγγελίες στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μετά από έρευνα προχώρησε στον εντοπισμό του οδηγού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για οδηγό νταλίκας και πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

Αστυνομία Κύπρου@Cyprus_Police

Σχετικά με βίντεο που κυκλοφορεί στα ΜΚΔ και αφορά οδηγό που οδηγεί το όχημά του με τα πόδια, η @Cyprus_Police ήδη διερευνά την υπόθεση. H οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο & των άλλων.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Αστυνομία Κύπρου

Δες επίσης

«Παναγία σε… θαλάσσιο ποδήλατο»: Οι απίστευτες ιδέες για λιτανείες παρά τον κορoναϊό

Σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, τις ημέρες αυτές καταβάλλεται προσπάθεια να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν θρησκευτικές ...