Τρίτη, 26 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Σοκ: Γυναίκα βγάζει «βόλτα» με λουρί το παιδί της!

Σοκ: Γυναίκα βγάζει «βόλτα» με λουρί το παιδί της!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δεκάδες άνθρωποι στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, οι οποίοι έβλεπαν μια γυναίκα 31 ετών να έχει δέσει με λουρί και να έχει βγάλει βόλτα σέρνοντάς το, το 4χρονο παιδί της.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς βιντεοσκοπήθηκε από περαστικό, ο οποίος το ανέβασε στη συνέχεια στο twitter, προκαλώντας «σεισμό» στο διαδίκτυο.

Εντύπωση προκαλεί kai το γεγονός ότι, όπως φαίνεται στο βίντεο, κανένας διερχόμενος δεν επιχείρησε να την σταματήσει.

Το κακό της όλης υπόθεσης όμως δεν σταματάει εδώ, αφού η μητέρα, μιλώντας στην εφημερίδα Liverpool Echo, αποκάλυψε ότι το αγοράκι της, που είναι και το μοναδικό παιδί που έχει, είναι αυτιστικό ενώ υπεραμύνθηκε της κίνησής της να το σέρνει στους δρόμους της πόλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Ο γιος μου έχει αυτισμό και πέφτει στο έδαφος. Ο τρόπος που φαίνεται στο βίντεο είναι ο μοναδικός με τον οποίο μπορώ να τον μετακινήσω. Το κάνει συνέχεια και δεν με αφήνει να τον σηκώσω. Απλώς πέφτει κάτω σαν σακί με πατάτες» υποστήριξε η 31χρονη.

«Οι άνθρωποι με κάνουν να φαίνομαι κακή μητέρα. Δεν είμαι κακή μητέρα. Έπρεπε να με ρωτήσουν πριν με κρίνουν. Μόνο δύο γυναίκες με πλησίασαν και τους είπα ότι το παιδί έχει αυτισμό. Και θα το έλεγα σε όσους θα με ρωτούσαν αλλά οι άνθρωποι απλά κοιτούσαν εμένα και το παιδί, έκριναν και σκέφτονταν ότι δεν είναι φυσιολογικός. Είναι φυσιολογικός με αυτισμό».

Να σημειωθεί ότι το περιβόητο βίντεο έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνα.

Πηγή: Mirror

Δες επίσης

“Μαχήτρια” τριών ετών νικάει τον καρκίνο και γίνεται παρανυφάκι στον γάμο της δότριας μυελού των οστών της

Νίκησε τον καρκίνο: Πρόκειται για την ιστορία της Skye Savren-McCormick. Το κοριτσάκι κατάφερε να νικήσει ...