Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Η Σκλαβενίτης διαψεύδει ότι πωλείται σε γαλλική αλυσίδα

Η Σκλαβενίτης διαψεύδει ότι πωλείται σε γαλλική αλυσίδα

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης με σημερινή της ανακοίνωση διαψεύδει «κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα τον επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της».

Τι αναφέρει το δημοσίευμα
Η υποτιθέμενη συμφωνία δημοσιεύτηκε στο economistas.gr, και ανέφερε πως η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στις 27 Ιουνίου, ενώ οι οριστικές υπογραφές αναμένεται να πέσουν στις 12 Ιουλίου.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται: «Η συμφωνία προβλέπει την πώληση του 70% της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη (η εταιρεία που προέκυψε μετά την εξαγορά της Μαρινόπουλος) ενώ το 30% θα διατηρήσει η οικογένεια Σκλαβενίτη.

Το τίμημα της συναλλαγής θα ανέλθει σύμφωνα με πληροφορίες στα 50 εκατ. ευρώ για την οικογένεια Σκλαβενίτη, ενώ προβλέπεται η διατήρηση της «ταμπέλας Σκλαβενίτη» στα καταστήματα της αλυσίδας τουλάχιστον για μία τριετία.

Επίσης προβλέπεται ο εφοδιασμός των καταστημάτων Σκλαβενίτη με δεκάδες προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας».

Σημειώνεται πως η εταιρεία Σκλαβενίτης σήμερα αριθμεί περί τα 520 καταστήματα ανά την Ελλάδα και απασχολεί συνολικά 22.000 εργαζόμενους.

nooz

Δες επίσης

Η τρικαλινή γεύση αναδείχθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων ΦΩΤΟ

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας είναι μια από τις σημαντικές δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Η ...