Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ αγροτικού με μοτοσικλέτα στη Διάβα Καλαμπάκας. Τραυματίστηκε ο αναβάτης του δικύκλου

Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ αγροτικού με μοτοσικλέτα στη Διάβα Καλαμπάκας. Τραυματίστηκε ο αναβάτης του δικύκλου

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι με Ι.Χ αγροτικό αυτοκίνητο στον περιφερειακό δρόμο Διάβας – Αμπελιων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούστηκε μοτοσικλέτα με αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο προσπάθησε να εισέλθει σε επιχείρηση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.

Στον μοτοσυκλετιστή δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες απο παρευρισκόμενους και στην συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρελαβε οπου και μετέφερε στο Κ.Υ Καλαμπάκας.Φαίνεται πως τα τροχαία ατυχήματα δεν έχουν σταματημό στην περιοχή μας καθώς πριν από λίγη ώρα,ένα νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Διάβα Καλαμπάκας.

Αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι στο δρόμο προς τα Αμπέλια Καλαμπάκας και συγκεκριμένα μπροστά από το ουζερί του κ. Γιαννάκου.

πηγή: kalabakacity

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον αναβάτη της μηχανής και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες .

Δες επίσης

Εκπαίδευση ασφαλείας για εναερίτες του Δήμου Τρικκαίων

Σεμινάριο εκπαίδευσης για εργασίες σε ύψος υλοποιήθηκε σε εργαζόμενους του Δήμου Τρικκαίων την Τρίτη 15 ...