Κυριακή, 9 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Σε ένα μεγάλο ψέμα ζούσε η Αθηνά Ωνάση

Σε ένα μεγάλο ψέμα ζούσε η Αθηνά Ωνάση

Ηθελημένα ή όχι, η Αθηνά Ωνάση ζούσε μέσα σε ένα μεγάλο ψέμα όσα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, παρά τις όποιες υποψίες είχε κατά καιρούς, όπως αποκαλύπτει ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος της οικογένειας Ωνάση, που θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα βιβλίο για την Αθηνά και τον γάμο της.

«Η ανάγκη της για εκδίκηση ήταν έκδηλη. Ήθελε να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση αυτή. Δεν γνώριζε τίποτα για τη συγκεκριμένη σχέση και τη διπλή ζωή του Ντόντα», δήλωσε ο Αλέξης Μανθεάκης στο Secret και πρόσθεσε:

«Ήξερα την αλήθεια για την παράνομη σχέση του Ντόντα και της συνοδού πολυτελείας από τότε που ακόμη η Αθηνά ήταν παντρεμένη μαζί του και δήλωνε ευτυχισμένη, παρά τις όποιες υποψίες είχε, όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα. Δεν ήθελα, όμως, χωρίς να έχω στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς αυτής της γυναίκας, να αναμειχθώ», αναφέρει.

«Όταν η Αθηνά Ωνάση μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι και η απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο ήταν αμετάκλητη, της παρέθεσα τα στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου και αμέσως ο κόκκινος φάκελος έφτασε στα χέρια των δικηγόρων της που “πανηγύρισαν” με όσα ανακάλυψαν μέσα σ’ αυτόν», συμπληρώνει.

Ο ίδιος επίσης αποκαλύπτει επιπλέον στοιχεία μέσα από τον περιβόητο κόκκινο φάκελου, τον οποίο θα δημοσιεύσει εξολοκλήρου στο βιβλίο του «Μια κούκλα από ατσάλι» που πρόκειται να δημοσιεύσει σύντομα.

Ο Αλέξης Μανθεάκης αποκαλύπτει: «Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014 η συνοδός πολυτελείας, που διατηρούσε επί οκτώ χρόνια σχέση με τον Αλβάρο, βρέθηκε στις Κάννες για αγώνες στους οποίους θα συμμετείχε η Αθηνά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η ερωμένη “ακολουθούσε” το ζευγάρι σε ταξίδια τους.

Εκεί σημειώθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του παράνομου ζευγαριού. Ένας έντονος καβγάς και μια διαφωνία που οδήγησε στην διάλυση της σχέσης τους. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα η ίδια η γυναίκα, ο Αλβάρο ήταν εκείνος που της ζήτησε να διακόψουν γιατί κουράστηκε. Η ίδια φαίνεται ότι δεν το δέχτηκε ποτέ. Έτσι αναζητούσε τρόπους να τον εκδικηθεί».
nooz

Δες επίσης

Ο Στέφανος Χίος σπάει τη σιωπή του: «Γνωρίζω καλά ποιοι θέλουν να με φάνε»

Στέφανος Χίος: Ο γνωστός δημοσιογράφος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε. Ο Έλληνας δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη, ...