Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ρόδος: Αυτά είναι τα αγγούρια που θα χαρίσουν στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε

Ρόδος: Αυτά είναι τα αγγούρια που θα χαρίσουν στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε

Ρόδος: Αυτά είναι τα αγγούρια που θα χαρίσουν στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε – Οι παραγωγοί που διεκδικούν θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες διεκδικούν δύο Αφαντενοί παραγωγοί που κατόρθωσαν να καλλιεργήσουνένα αγγούρι της ποικιλίας «Ατζούρι» μήκους 1,31 μέτρων. Οι δύο άντρες που καλλιέργησαν το υπερμέγεθες αγγούρι, έχουν ακόμη στην παραγωγή τους άλλο ένα, που φτάνει τα 1,27 μέτρα και περνά κατά πολύ εκείνα που έχουν καταγραφεί στα βιβλία των ρεκόρ.

Μιλώντας στην τηλεόραση «Ιριδα» οι κύριοι Ηλίας Κακούλης και Ιωάννης Μανουσάκης, δήλωσαν ότι θα χαρίσουν τα δύο αγγούρια στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε. Το προηγούμενο καταγεγραμμένο ρεκόρ είχε μια Βρετανίδα γιαγιά η Clare Pearce που κατάφερε να καλλιεργήσει ένα αγγούρι μήκους ενός μέτρου και 19 εκατοστών.

Το ρεκόρ για το μακρύτερο αγγούρι, με μέγεθος 1,05 μέτρα, κατείχε επί δύο έτη ο Frank Dimmock από το Oxfordshire.
Ανάλογο ρεκόρ διεκδικούσε και ένας αγρότης στην Κρήτη. Ο κ. Μανώλης Καφεσάκης, πηγαίνοντας στο μποστάνι του στο Παλαίκαστρο Σητείας, έκοψε ένα αγγούρι για ρεκόρ Γκίνες καθώς το μήκος του έφτανε τα 70 εκατοστά και το βάρος του περίπου τα έξι κιλά!

Πηγή: dimokratiki.gr

Δες επίσης

Αγάπησα έναν τσιγγάνο, οι γονείς μου δεν τον ήθελαν και με πάντρεψαν με «καλό παιδί» αλλά με “μακρύ χέρι”

Η εξομολόγηση μίας 37χρονης μητέρας για το λάθος που έκανε να παντρευτεί λάθος άνδρα και ...

Αφήστε μια απάντηση