Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Ριάνα κάνει δωρεά πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για τη μάχη κατά του κορονοϊού

Η Ριάνα κάνει δωρεά πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για τη μάχη κατά του κορονοϊού

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας θα διαθέσει και αναπνευστήρες αξίας 700.000 δολαρίων σε νοσηλευτικά ιδρύματα στη γενέτειρά της, στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής, Μπαρμπέιντος

Tο Ίδρυμα της τραγουδίστριας της ποπ και R&B, ΡιάναClara Lionel Foundation (CLF) δώρισε πέντε εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες οργανώσεις για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης όσων πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Οι οργανώσεις που θα λάβουν τη δωρεά είναι οι Direct Relief, Partners In Health, Feeding America, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (International Rescue Committee) και Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Επιπλέον η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας θα διαθέσει αναπνευστήρες αξίας 700.000 δολαρίων σε νοσηλευτικά ιδρύματα στη γενέτειρά της, στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής, Μπαρμπέιντος.

To Clara Lionel Foundation ανακοίνωσε τη δωρεά με ανάρτηση στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι θα ενισχύσει οικονομικά την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και την πρόσβαση σε τρόφιμα. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ιδρύθηκε από την ποπ σταρ το 2012 για να στηρίξει προγράμματα εκπαίδευσης και αρωγής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο.

View image on Twitter
 ΕΘΝΟΣ

Δες επίσης

«Δεν είμαι πια η Σίσσυ αλλά μια δυστυχισμένη 42χρονη» Η τραγωδία της Ρόμι Σνάιντερ ως το θάνατό της στα 43 της

Ρόμι Σνάιντερ: Αφορμή για την αναφορά στην ιστορία τη ζωή της στάθηκε ένα βίντεο. Το ...