Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Το πουγκί που «τρέλανε» τους ληστές – Είχε μέσα 42 άκοπα διαμάντια

Το πουγκί που «τρέλανε» τους ληστές – Είχε μέσα 42 άκοπα διαμάντια

Πριν από δέκα μέρες ένας 24χρονος και ένας 20χρονος εισέβαλαν σε σπίτι 60χρονης στην Πάτρα, έχοντας βάλει στο μάτι τα κοσμήματα, τα χρήματα αλλά και ένα πουγκί με 42 άκοπα διαμάντια.

Οι δύο δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού της 60χρονης και εισέβαλαν στο χώρο απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, κοσμήματα, συνολικής αξίας (13.000) ευρώ, καθώς και ένα πουγκί, που περιείχε 42 άκοπα διαμάντια.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών ανέλαβε να διερευνήσει το περιστατικό και μετά από ενδελεχείς έρευνες ταυτοποιήθηκαν οι δράστες οι οποιοι αναζητούνται για να συλληφθούν με τη σε βάρος τους δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες οι ίδιοι δράστες στις 31 Μαίου είχαν αρπάξει από αυτοκίνητο 35χρονου Πατρινού τρια πλαστικά…καπάκια (σίτες) συνολικής αξιας 100 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δέκα ημέρες περίπου σε οικία στην Πάτρα.

Δράστες είναι δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο δράστες την 12/06/2018 το μεσημέρι παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 60χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, κοσμήματα, συνολικής αξίας (13.000) ευρώ, καθώς και ένα πουγκί, που περιείχε 42 άκοπα διαμάντια.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, τον εντοπισμό και την προσαγωγή των δραστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε επιπλέον ότι οι δυο δράστες την 31/05/2018 αφαίρεσαν από αυτοκίνητο 35χρονου ημεδαπού, στην Πάτρα, τρία πλαστικά καπάκια (σίτες) συνολικής αξίας εκατό ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Πηγή: thebest.gr

Δες επίσης

 Επιβάτες λεωφορείου έφτυσαν και έβρισαν τον οδηγό μόλις τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες

Επεισόδιο για τη χρήση μάσκας σημειώθηκε στην Εκάλη, ανάμεσα στον οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το ...