Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τις σχέσεις με μικρότερους άνδρες: «Γιατί έκοψα το «σπορ»

Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τις σχέσεις με μικρότερους άνδρες: «Γιατί έκοψα το «σπορ»

 Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός εξήγησε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε σχέση με μικρότερο άντρα.
 Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Show» του Λούη Πατσαλίδη και μεταξύ άλλων μίλησε στον παρουσιαστή για τις σχέσεις της με μικρότερους άντρες.
 Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός αποκάλυψε ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε σχέση με μικρότερο άντρα: «Αυτό έχει να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια. Κάποιες σχέσεις μου με συνομήλικους άντρες ή και μεγαλύτερους μαθεύτηκαν. Εγώ πιστεύω ότι όταν αγαπάς κάποιον και περνάς καλά, δεν υπάρχει ηλικιακό πρόβλημα. Αυτό όμως που όντως υπάρχει και το διαπίστωσα είναι ότι όταν ανοίγει πολύ η ψαλίδα της διαφοράς ηλικίας δημιουργείται ένα χάσμα και παύεις να έχεις πράγματα να πεις.»

Η εμπειρία της Ναταλίας Γερμανού της έχει δείξει ότι αυτό μπορεί να είναι θέμα: «Έρχεται καλοκαίρι. Θέλω να πάω να κάνω τα ιαματικά μου λουτρά με την ησυχία μου. Ο άλλος θέλει να πάει σε κλαμπ στη Μύκονο. Δεν γίνεται! ‘Ή θα πάμε στην Αιδηψό να κάνω τα ιαματικά μου λουτρά ή θα πάμε στη Μύκονο. Δεν γίνονται και τα δύο», του εξηγώ αλλά δεν καταλαβαίνε. Οπότε το κόψαμε το σπορ» είπε γελώντας.

news247

Δες επίσης

Το πάρτι μεγιστάνα στη Μύκονο που κόστισε… 5 εκατομμύρια ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πάρτι υπερπαραγωγή διοργάνωσε στη Μύκονο ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και ισχυρός άνδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Idan Ofer, ...