Δευτέρα, 27 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τις σχέσεις με μικρότερους άνδρες: «Γιατί έκοψα το «σπορ»

Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τις σχέσεις με μικρότερους άνδρες: «Γιατί έκοψα το «σπορ»

 Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός εξήγησε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε σχέση με μικρότερο άντρα.
 Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Show» του Λούη Πατσαλίδη και μεταξύ άλλων μίλησε στον παρουσιαστή για τις σχέσεις της με μικρότερους άντρες.
 Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός αποκάλυψε ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε σχέση με μικρότερο άντρα: «Αυτό έχει να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια. Κάποιες σχέσεις μου με συνομήλικους άντρες ή και μεγαλύτερους μαθεύτηκαν. Εγώ πιστεύω ότι όταν αγαπάς κάποιον και περνάς καλά, δεν υπάρχει ηλικιακό πρόβλημα. Αυτό όμως που όντως υπάρχει και το διαπίστωσα είναι ότι όταν ανοίγει πολύ η ψαλίδα της διαφοράς ηλικίας δημιουργείται ένα χάσμα και παύεις να έχεις πράγματα να πεις.»

Η εμπειρία της Ναταλίας Γερμανού της έχει δείξει ότι αυτό μπορεί να είναι θέμα: «Έρχεται καλοκαίρι. Θέλω να πάω να κάνω τα ιαματικά μου λουτρά με την ησυχία μου. Ο άλλος θέλει να πάει σε κλαμπ στη Μύκονο. Δεν γίνεται! ‘Ή θα πάμε στην Αιδηψό να κάνω τα ιαματικά μου λουτρά ή θα πάμε στη Μύκονο. Δεν γίνονται και τα δύο», του εξηγώ αλλά δεν καταλαβαίνε. Οπότε το κόψαμε το σπορ» είπε γελώντας.

news247

Δες επίσης

Ηθοποιοί και συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ» θα φωτογραφηθούν με το κοινό στο Καστράκι

Η επιχείρηση Grand Meteora Hotel με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς στην ...