Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Άρθρα / Μαύρο Μέτωπο κατά του Λαού. Ταξική μάχη. ΌΧΙ την Κυριακή! ΌΧΙ και τη Δευτέρα!

Μαύρο Μέτωπο κατά του Λαού. Ταξική μάχη. ΌΧΙ την Κυριακή! ΌΧΙ και τη Δευτέρα!

Του Χρήστου Σταμόπουλου Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση, με οργανώσεις κλεισμένες στα γραφεία και έχοντας τον λαό στον καναπέ και με λειψή ενημέρωση, όταν δεν τον αντιμετώπιζε με καταστολή, όπως π.χ. τις Τετάρτες στα δικαστήρια Τρικάλων όσους διαδήλωναν κατά των πλειστηριασμών, με την ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση, την κοινωνική γενοκτονία να συνεχίζονται αδιάκοπα, επί πέντε μήνες διαπραγματευόταν με τους δανειστές-τοκογλύφους και κάνοντας ασυγχώρητες υποχωρήσεις σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων, κατέληξε στη γνωστή δική του πρόταση των «8 δις», που στην ουσία αποτελούσε ένα νέο μνημόνιο, νέα δεσμά φτώχειας και υποταγής για τον λαό.

Οι δανειστές-οικονομικοί δολοφόνοι-ιμπεριαλιστές ακύρωσαν το πεντάμηνο των διαπραγματεύσεων και εκκινώντας από μηδενική βάση ζήτησαν 11 δις επιπλέον για να υπογράψουν τη νέα συμφωνία.

Αυτή η τελευταία πρόταση των δανειστών για συμφωνία, όχι μόνο ήταν χειρότερο μνημόνιο, ήταν ταυτόχρονα ταφόπλακα στη δημοκρατία και την κυριαρχία της χώρας. Ο Τσίπρας μπροστά σ’ αυτόν τον πρωτοφανή εκβιασμό των ιμπεριαλιστών, με την αμέριστη στήριξη της ντόπιας ολιγαρχίας, για να αποφύγει τον εξευτελισμό του και εν συνεχεία την ανατροπή του, που ταυτόχρονα αποτελούσε και εξευτελισμό του ελληνικού λαού, προσέφυγε στο δημοψήφισμα, για να εκφραστεί ο ίδιος ο λαός. Μ’ άλλα λόγια, ο Τσίπρας προσέφυγε στον λαό, αφού του έβαλαν -και μας έβαλαν- το μαχαίρι στο λαιμό.

Ανεξάρτητα με το πώς τίθεται απ’ την κυβέρνηση το ερώτημα στους ψηφοφόρους, η προκήρυξη του δημοψηφίσματος άνοιξε ακαριαία τους ασκούς του Αιόλου και το δίλημμα ΝΑΙ ή ΌΧΙ της Κυριακής έλαβε βαθύ, βαθύτατο νόημα και περιεχόμενο.
Μαύρο μέτωπο κατά του λαού.

Ένα τεράστιο μαύρο μέτωπο κατά του λαού συγκροτήθηκε με εκπληκτική ταχύτητα και σύμπνοια, διαθέτοντας συντριπτική υπεροχή δύναμης πυρός στην προπαγάνδα. Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ, Αμερικάνοι, διεθνή ΜΜΕ, ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας, από τη δεξιά μέχρι την παραδομένη αριστερά (ο Θεός να την πει …αριστερά!!!), η ξενόδουλη ελληνική οικονομική ολιγαρχία μ’ όλες τις παραφυάδες της και τους υποταγμένους διανοούμενους, τα άθλια κυρίαρχα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης του λαού, αθηναϊκά και επαρχιακά, οι λακέδες τους, όλοι αυτοί που τα μνημονιακά χρόνια ο ελληνικός λαός τους βάφτισε «γερμανοτσολιάδες», είναι ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ!

Με όπλα το ψέμα και την καλλιέργεια φόβου στους πολίτες, προσπαθούν να παρασύρουν μεγάλο μέρος του λαού στο ΝΑΙ και να κερδίσουν! Είναι αδίστακτοι!

Πρέπει να γίνει καθαρό στον καθένα μας πως το ΝΑΙ το στηρίζουν οι κυρίαρχοι, με τις πλάτες των ξένων, προκειμένου να εδραιώσουν ακόμα καλύτερα την κυριαρχία τους. Στόχος τους μια Ελλάδα, όπου ο λαός θα ζει για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα. Χωρίς αμφιβολία, την Κυριακή έχουμε μια ταξική μάχη. Οι πλούσιοι μάχονται κατά των λαϊκών τάξεων.

Οι ξένοι και ντόπιοι κυρίαρχοι εκμεταλλεύονται την αντιφατική και αδιέξοδη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, αφού όπως αποδείχτηκε ευρωζώνη σημαίνει μνημόνιο, για να μας τα πάρουν όλα! Δεν θα τους αφήσουμε!

→ Μαζικό λαϊκό ΌΧΙ την Κυριακή!!

→ ΌΧΙ και τη Δευτέρα!

→ ΌΧΙ κάθε μέρα!

Δες επίσης

Αυτός που ψηλάφησε την Κορυφή του σύμπαντος

Από μικρός πολύ τον αγαπούσα τον Πρόδρομο. Άνδρας μεγαλύτερος απ’ αυτόν δεν γεννήθηκε από γυναίκα ...

Ένα σχόλιο

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ…
    Ανεπανάληπτο! Ως ανεπανάληπτο με σκόνη μαύρων καρφιών θα γραφεί στην ιστορία το δημοψήφισμα της Κυριακής, το οποίο, στο ξεκίνημα του μήνα Ιούλη 2015, έχει αποκτήσει κομματικό χαρακτήρα που μας παραπέμπει σε προεκλογικούς αγώνες των πλατειών, όπου οι γαλαζοπράσινοι «εθνάρχες» καλούσαν τα «ποτάμια», το λαό «τους» στη δική τους κάλπη και ο ανθελληνικός διπολισμός (ΝΔ και ΠαΣΟΚ) κατακρεουργούσε την Ελλάδα με τα κομματικά δρεπάνια αποκεφαλίζοντας μέχρι και το 80% τον ελληνικό λαό.
    Χρειάστηκαν να περάσουν δεκαετίες να σταματήσει αυτή η αφαίμαξη, εκείνη η αιμορραγία, εκείνο το κακό και άσχημο που ερήμωσε και ταπείνωσε τη Χώρας μας και δηλητηρίασε τη νοημοσύνη των ελλήνων, μέχρι που η άθλια ταπείνωση άρχισε να ανακάμπτει, να το παίρνει πάνω της και να αναποδογυρίζει το κομματικό σύστημα.
    Αυτό βιώνουμε σήμερα από τους κομματικούς αχυράνθρωπους του απάνθρωπου συστήματος, που λέγεται Ελλάδα, την οποία τη θέλουν αλυσοδεμένη στο άρμα της απρόσωπης «ΕΕ». Οι κάθε λογής επιβήτορες ευρωπαίοι και έλληνες-υποχείρια των Ούννων του βορρά εκείνο που επιτυγχάνουν είναι η εξαγρίωση του λαού, ο οποίος διεκδικεί ένα απλό πράγμα. Τη χαμένη τη αξιοπρέπεια.
    Μέσα από τη σκόνη που αφήνουν τα μαύρα καρφιά καθώς χτυπούνε τα ίδια τους χέρια, βέβαιο είναι πως η αξιοπρέπεια θα αποκατασταθεί και η απαίσια σκόνη που σηκώνουν οι κατασκευαστές της αθλιότητας θα σβήσει πάνω στις δικές τους σκιές.

Αφήστε μια απάντηση