Δευτέρα, 6 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Το θρίλερ του Σαράντη και ο πόνος του πατέρα – Πάνε 4 χρόνια από όταν βρέθηκε νεκρός στη Βιέννη

Λάρισα: Το θρίλερ του Σαράντη και ο πόνος του πατέρα – Πάνε 4 χρόνια από όταν βρέθηκε νεκρός στη Βιέννη

Οι γονείς του είχαν υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία, έγινε η εκταφή του και ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ματθαίος Τσούγκας, μίλησε για δολοφονία.

Οι Αυστριακές Αρχές είχαν ταριχεύσει τον άτυχο νέο χωρίς βαθιά έρευνα και νεκροτομή, αφού πίστευαν ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

 «ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ…»

Ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη Σαράντη, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» και ο πόνος του ξεχείλισε.

«Τα ευρήματα ήταν φανερά, χτυπήματα στο κεφάλι, ένεση στο δεξί χέρι, ενώ ήταν δεξιόχειρας. Τον κάνανε να πεθάνει με τις ουσίες που του χορήγησαν και στη συνέχεια έστησαν το σκηνικό για να φανεί πως αυτοκτόνησε. Η συγκεκριμένη ουσία που βρέθηκε στο σώμα του δε συνταγογραφείται, χορηγείται μόνο στα νοσοκομεία», λέει συγκινημένος και ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στέλιος Σούρλας, αναφέρει για την υπόθεση:

«Μου κάνει εντύπωση πως ενώ έχουμε καταθέσει μήνυση εδώ και τρεισήμισι χρόνια και έχουμε κατονομάσει τους δολοφόνους, η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στην Πρώτη Τακτική Ανακρίτρια Λάρισας. Τον Ιούνιο του 2019 απευθύνθηκα στον Εισαγγελέα της Αυστρίας προκειμένου να ασκήσει ποινική δίωξη και να επιταχυνθεί η συνεννόηση μεταξύ των Εισαγγελικών Αρχών των δυο χωρών.»

Ο Δημήτρης Σαράντης εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, από φίλους και τη σύζυγό του. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο πίσω κάθισμα του οχήματός του, στο παρκινγκ του Ομοσπονδιακού αθλητικού κέντρου του Μέντλινγκ της Βιέννης.

Πηγή: anikolouli.gr

Δες επίσης

Μυλοπόταμος: Βουτιά από το πράσινο στο γαλάζιο!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Μπορεί το Πήλιο να είναι ένας φημισμένος χειμερινός προορισμός αλλά διαθέτει καλοκαιρινές ομορφιές που τον ...