Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Κλειστά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία στα Τρίκαλα στις 27 Νοεμβρίου

Κλειστά τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία στα Τρίκαλα στις 27 Νοεμβρίου

Νηπιαγωγοί και δάσκαλοι ψηφίζουν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Η εκλογική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων.

Λίγο νωρίτερα και στο ίδιον χώρο στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό του Συλλόγου:

Απολογισμός έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, Κριτική και έγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ, Απολογισμός αιρετών ΠΥΣΠΕ, Ενημέρωση αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Τοποθετήσεις και ανάπτυξη θέσεων εκπροσώπων παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων για το Διεκδικητικό Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2017-2019.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με το πέρας της γενικής συνέλευσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, καλεί τις παρατάξεις ή μεμονωμένους υποψηφίους-ες να καταθέσουν τις υποψηφιότητες (ψηφοδέλτια) για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων, για τη διετία 2019-2021, μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Σημειωτέον ότι κατά την ημέρα των εκλογών και της γενικής συνέλευσης τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν μιας και η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων έδωσε μια ημέρα άδεια για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών.

Επομένως η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου είναι υποχρεωτική και να δηλώσουν την παρουσία τους ενυπόγραφα. Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου έχουν την υποχρέωση να παραβρίσκονται στο σχολείο τους, με ευθύνη των διευθυντών του σχολείου τους.

Δες επίσης

Απεβίωσε 61χρονος Τρικαλινός

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Αντώνιος Κατσαμόρας. Η κηδεία του θα ...