Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Και τέταρτος ενδιαφερόμενος για το «Μύλο των ξωτικών»

Και τέταρτος ενδιαφερόμενος για το «Μύλο των ξωτικών»

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα καταλήξει η διοίκηση της e-trikala στην επιλογή του ιδιώτη με τον οποίο θα συνεργαστεί για τη φετινή διοργάνωση του «Μύλου των ξωτικών».

Το Δ.Σ της e-trikala που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή δεν κατέληξε σε απόφαση, κάτι που όμως θα γίνει όπως και νάχει την ερχόμενη Τρίτη καθώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία προετοιμασίας του ‘Μύλου των ξωτικών» ώστε αυτός να ανοίξει τις πύλες του στα τέλη Νοεμβρίου.

Εκτός όμως από τις τρεις εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αναλάβουν τη διοργάνωση, δηλαδή Allou Fun Park από την Αθήνα, Magic Park από τη Θεσσαλονίκη και η εταιρεία Θεοδωρακόπουλου από την Πάτρα, στη συνεδρίαση του Δ.Σ της e-trikala τέθηκε και το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η επιχειρηματίας Μαρία Παναγιωτοπούλου γνωστή καθώς τα τελευταία χρόνια λειτουργεί το λούνα παρκ στο Τρικαλινό πανηγύρι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay η συνεργασία με την κ. Παναγιωτοπούλου θα αποκλειστεί και θα επιλεγεί μια από τις τρεις εταιρείες που εκδήλωσαν πρώτοι το ενδιαφέρον τους

Δες επίσης

Εργο ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων σε χωριά του Δήμου Πύλης

Ένα ακόμη μεγάλο έργο, ένα έργο πνοής, με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ...

Αφήστε μια απάντηση