Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Και Cheerleaders στα Τρίκαλα! Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading

Και Cheerleaders στα Τρίκαλα! Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading

Μια, αν μη τι άλλο πρωτότυπη διοργάνωση πραγματοποιείται στα Τρίκαλα: στις 23 και 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading. Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, διοργανώνουν μια πρωτοπόρα αθλητική δράση, στην οποία θα συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός του Κυπέλλου είναι η εξάπλωση και η πιο σωστή εκμάθηση του αθλήματος το οποίο θεωρείται Ολυμπιακό Άθλημα.
Όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι που πρεσβεύουν το άθλημα του cheerleading ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Κυπέλλου είναι η μορφή διεξαγωγής του αγώνα. Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα διδαχθούν χορογραφίες freestyle pom, cheer hip hop, cheer jazz, από διακεκριμένους προπονητές cheerleading σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος. Την Κυριακή 24 Μαρτίου όλες οι ομάδες θα διαγωνιστούν στις χορογραφίες που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα. Παρακάτω αναγράφονται οι αθλητικοί σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Κύπελλο:
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΒΑΡΗΣ
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΠΟΣΠΕΡΕΙΔΕΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΥΑΘΛΟΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ
ΑΡΜΟΝΙΑ ΘΗΒΑΣ
Α.Ο ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι παρακάτω προπονητές θα διδάξουν στο camp και θα κρίνουν τους αγώνες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – MATEJA GRBEC
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – NASTJA STURM
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΙΜ AAFJES

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των ομάδων και στη συνέχεια σε κεντρικότατο σημείο της πόλης το cheer flash mob! Οι αθλητικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Κατσιμήδου) στις 23 και 24 Μαρτίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων. Οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων είναι : JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου .

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

Χειροπέδες σε άτομο με ένταλμα σύλληψης στα Τρίκαλα

Συνελήφθη, χθες (14-07-2020) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, ...