Τρίτη, 7 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Το …γάντι στον Κ. Αγοραστό πετάει ο Δημ. Κουρέτας για το Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλίας

Το …γάντι στον Κ. Αγοραστό πετάει ο Δημ. Κουρέτας για το Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλίας

Σειρά ερωτηματων θέτει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και καθηγητής Πανεπιστημίου Δημ. Κουρέτας σχετικά με την εξαγγελία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για τη δημιουργία Ογκολογικού Κέντρου Θεσσαλίας.

Ο κ. Κουρέτας επισημαίνει τα εξής:

«Προχθές ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας , ανακοίνωσε την δημιουργία ενός πρότυπου Ογκολογικού Κέντρου.

Καταρχάς δεν ξέρουμε για τι μιλάμε. Μιλάμε για το παλιό σχέδιο του κέντρου αδρονικής θεραπείας που πήγε στις καλένδες; Μιλάμε για ένα κέντρο που εξήγγειλε ο υπουργός Παιδείας όταν μιλούσε για τη συνένωση ΑΕΙ-ΤΕΙ , η για κάτι άλλο νέο; Για ότι και να μιλάμε να δώσει στη δημοσιότητα τη μελέτη. Οφείλει να το κάνει. Αυτή η μελέτη έχει εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο; Ανακοίνωσε ο κ. Αγοραστός ότι η μελέτη είναι της περιφέρειας Θεσσαλίας. Με τι χρήματα θα γίνει το έργο; Και αν έχει δεσμευτεί ο ίδιος όπως είπε προχθές, που ξέρει ότι θα βγει περιφερειάρχης και δεσμεύει την διοίκηση για τα επόμενα χρόνια. Για τι επένδυση μιλάμε; Δημόσια; Πόσο κοστίζει; Δεν μπορεί να γίνεται έτσι μια τόσο σοβαρή συζήτηση χωρίς δημόσια αντιπαράθεση.

Όλοι αγωνιούμε για την υγεία των Θεσσαλών αλλά να δούμε παρακαλώ τα στοιχεία, πριν πούμε οτιδήποτε άλλο».

Δες επίσης

Πήλιο: Έγκυος σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Πολιτείας

«Εγώ και ο μπέμπης μου στην κοιλιά μου, τους οφείλουμε τη ζωή μας και τους ...