Κυριακή, 29 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Φυσική προστασία

Φυσική προστασία

Η αντηλιακή προσώπου https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaki-proswpou/ είναι ένα απαραίτητο καλλυντικό προϊόν για άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να προσφέρουν στην επιδερμίδα τους ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Η Froika Physical Cream με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50 Tinted διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Χωρίς να περιέχει χημικά αντηλιακά φίλτρα, παρέχει υψηλή προστασία σε υπερευαίσθητα και μη ανεκτικά δέρματα. Είναι εμπλουτισμένη, με τον συνδυασμό νέων φωτοσταθερών αντηλιακών φίλτρων και φυσικών αντανακλαστικών σωματιδίων και παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια και ασφάλεια φωτοπροστασίας. Προσφέρει προστασία από την UVA, UVB και IR ακτινοβολία.

Προφυλάσσει από τα άμεσα (ηλιακό έγκαυμα, αντιδράσεις φωτοευαισθησίας) και τα μακροχρόνια (φωτογήρανση, κινδύνους κυτταρικών και δερματικών αλλοιώσεων, φωτοανοσοκαταστολή) επιβλαβή αποτελέσματα της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία.

Περιέχει B-glucan, έναν παράγοντα που διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία και βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών στα κύτταρα.

Τέλος, στη σύνθεσή της συναντάμε υαλουρονικό οξύ, που της παρέχει ισχυρή και μεγάλης διάρκειας ενυδατική δράση, ενώ παράλληλα ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και την αναγέννηση των ιστών. Έτσι, συμβάλλει στην επούλωση των βλαβών του δέρματος που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο (ερύθημα, φλεγμονές, ερεθισμοί).

Έχει λεπτή, μη λιπαρή υφή και απορροφάται αμέσως. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα σας, χωρίς να περιέχει άρωμα και parabens. Είναι προϊόν ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό. Δεν αφήνει υπολείμματα μετά την χρήση του.

Δες επίσης

Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων λόγω κορωνοϊού

  Σε παρατάσεις προθεσμιών υποβολής δηλώσεων προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση του υφυπουργού Απόστολου ...

Αφήστε μια απάντηση