Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Εξαλλη η Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Κουρουμπλής ποζάρει με τον Αμβρόσιο

Εξαλλη η Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Κουρουμπλής ποζάρει με τον Αμβρόσιο

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει μαζί με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, εξαπέλυσε μέσω facebook, η Ελενα Ακρίτα.
 Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η Ελενα Ακρίτα θυμίζει τις προηγούμενες δηλώσεις του Αμβρόσιου για τους ομοφυλόφιλους- είχε καλέσει τον κόσμο να τους φτύσει…– και τον χαρακτηρίζει χρυσαυγίτη και χουντικό.

Απευθυνόμενη δε στο κυβερνών κόμμα και με αφορμή την εμφάνιση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει δίπλα στον Αμβρόσιο, η Ελενα Ακρίτα καλεί την Κουμουδούρου να πάρει θέση, να καταδικάσει και προσθέτει; «Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός, κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook

«Εντάξει ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δες επίσης

Ο Ακης Πετρετζίκης μπήκε στο βιβλίο Γκίνες [εικόνες]

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία μετρά στο ενεργητικό του ο Άκης Πετρετζίκης. Ο δημοφιλής σεφ και ...