Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Ενας 19χρονος που πάσχει από σπάνιο όγκο ζητά τη βοήθεια των Τρικαλινών

Ενας 19χρονος που πάσχει από σπάνιο όγκο ζητά τη βοήθεια των Τρικαλινών

Το όνομά μου είναι Elian, είμαι 19 χρονών και πάσχω από μια πολύ σοβαρή και σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται “Αυχενικό χορδόνι”, (είναι ένας πολύ σπάνιος και πολύ επιθετικός όγκος που έχει μπλοκάρει τον οισοφάγο μου και εμποδίζει την κανονική διατροφή μου.)

Αυτός ο τύπος όγκου κινδυνεύει να πάρει τη ζωή μου, μπλοκάροντας την αναπνοή μου και το παθαίνει ένα άτομο στο εκατομμύριο και δυστυχώς αυτός είμαι εγώ!

Είμαι Αλβανός, αλλά στη χώρα μου δεν υπάρχει λύση για μένα, εκεί είμαι καταδικασμένος να πεθάνω από αυτή τη σπάνια ασθένεια. Οι γονείς μου είναι χρόνια μετανάστες, ζουν και εργάζονται στα Τρίκαλα.

Πήγαινα σχολείο στο 4ο δημοτικό Τρικάλων και τώρα σπούδαζα στα Τίρανα. Εδώ στο Βέλγιο, ήρθα να κάνω μια χειρουργική παρέμβαση, σε συνδυασμό με την πρωτονιοθεραπεία, θα μου επέτρεπε να επιβιώσω από τη νόσο.

Αλλά χωρίς να μου δοθούν έγγραφα και κάρτα υγείας, η οικογένειά μου και εγώ πρέπει να πληρώσουμε όλους τους λογαριασμούς που είναι υπερβολικά ακριβοί!

Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη σας.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη για μένα.

Εδώ είναι ο αριθμός λογαριασμού αν θέλετε να με βοηθήσετε.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Το όνομα του λογαριασμού είναι: Tous ensemble pour Elian

Αριθμός λογαριασμού BE79 1030 6386 1333

Ο κωδικός BIC: NICABEBB

απαιτείται επίσης για εμβάσματα στο εξωτερικό.

Δες επίσης

Ντεραπάρισμα αυτοκινήτου στην Κρηνίτσα Τρικάλων. Στο Νοσοκομείο ο οδηγός

Τροxαιο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κρηνίτσα Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες τοu Trikaladay,ο οδηγός ...