Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Δυνατά στον προεκλογικό αγώνα ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Τρικκαίων και υποψήφιος με την «Επαννεκίνηση» Μιχάλης Λάππας.
Print

Δυνατά στον προεκλογικό αγώνα ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Τρικκαίων και υποψήφιος με την «Επαννεκίνηση» Μιχάλης Λάππας.

Δυνατά κινείται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επαννεκίνηση» του Δημ. Παπαστεργίου, Μιχάλης Λάππας.
Αν και είναι ιδιαίτερα γνωστός από τη θητεία του στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του οποίου είναι πρόεδρος, ας τον γνωρίσουμε μέσα από ένα μικρό βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1968 στο Γκίτερσλοχ της Γερμανίας και σε ηλικία 12 ετών επέστρεψα μόνιμα στα Τρίκαλα.Ο Πατέρας μου καταγόταν από την Πιαλεία και η Μητέρα μου από την Αγναντιά Καλαμπάκας.Τα μαθητικά μου χρόνια φοίτησα στο 4ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Τρικάλων. Σπούδασα στο Οδοντιατρικό τμήμα της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ και στη συνέχεια πήγα στη Γερμανία για μετεκπαίδευση στο αντικείμενό μου.Υπηρετώ το χώρο της Οδοντιατρικής φροντίδας επί 24 συναπτά έτη διατηρώντας Ιατρείο στην πόλη των Τρικάλων.
Τρέφω ιδιαίτερη αδυναμία στη Μουσική.Υπήρξα μέλος της Χορωδίας Τρικάλων ,της Δημ.Φιλαρμονικής και δημιουργός διαφόρων μουσικών σχημάτων.Ασχολούμαι με τον αθλητισμό τόσο σαν παράγοντας σωματείων παλιότερα όσο και σαν αθλητής με ιδιαίτερη αγάπη στο ποδόσφαιρο,μπάσκετ,ποδηλασία και τα χειμερινά σπορ.
Υπήρξα μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού συλλόγου Τρικάλων καθώς και του συλλόγου πολύτεκνων οικογενειών του Νομού Τρικάλων.Ήμουν πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων. Συμμετείχα στιςπροηγούμενες εκλογές με τον συνδυασμό επανεκκίνηση τώρα όπου και εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος.Διετέλεσα εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού οργανώνοντας το δίκτυο Εθελοντών του Δήμου. Τα τελευταία 2 Χρόνια εκλέχτηκα και συνεχίζω έως σήμερα να υπηρετώ ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
Είμαι παντρεμένος με την Βάσω Ζαχαράκη Νηπιαγωγό και Ψυχολόγο με την οποία έχουμε αποκτήσει 4 παιδιά.

Δες επίσης

Εφυγε από τη ζωή 51χρονη Τρικαλινή

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών η Μαγδαληνή Ροκκά. Η κηδεία της θα ...