Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Δυο γιατροί υποψήφιοι για την προεδρία του Νοσοκομείου Τρικάλων

Δυο γιατροί υποψήφιοι για την προεδρία του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επιλογής των προσώπων που θα τοποθετηθούν στη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Τι τελευταίες μέρες έχουν γραφεί και ειπωθεί πολλά σχετικά με τα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν τις θέσεις του προέδρου και αντιπροέδρου στο νοσηλευτικό ίδρυμα που αντιμετωπίζει πολλά και οξυμένα προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay στο υπουργείο Υγείας έχουν κατατεθεί μέχρι τωρα δυο αιτήσεις και τα βιογραφικά των ενδιαφερομένων για τη θέση του προέδρου.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Παρθένη και Πάνο Τσιάρα.
Ο πρώτος είναι αγγειοχειρουργός και διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα και ο δεύτερος οδοντίατρος και πρώην γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ Τρικάλων ο οποίος πριν τις εκλογές είχε δηλώσει δημόσια μέσω γραπτής ανακοίνωσης, τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιάρας εκτός από μεταπτυχιακές σπουδές διαθέτει και Μάστερ στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (M.Sc.), πληρώντας και την προυπόθεση της γνώσης του αντικειμένου της διοίκησης νοσοκομείων που θέτει το υπουργείο Υγείας.
Επίσης το ενδιαφέρον του για τη θέση έχει εκδηλώσει και ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Τρικάλων Κώστας Πατέρας,
Στο μεταξύ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Δημ. Καπέλας διέψευσε τις πληροφορίες που τον έφεραν να τοποθετείται στη θέση του αντιπροέδρου.

Δες επίσης

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Επιστρέφουμε με σπαγγέτι γουέστερν δίπλα από την πισίνα!

Πέρασαν 4 μήνες χωρίς Κινηματογραφική Λέσχη. Ο ιός δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε τη φετινή ...

Αφήστε μια απάντηση