Κυριακή, 29 Νοέμβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Δήλωση του δημάρχου Μετεώρων Θεοδ. Αλέκου για το θετικό rapid test

Δήλωση του δημάρχου Μετεώρων Θεοδ. Αλέκου για το θετικό rapid test

Μετά από επαφή που είχα με επιβεβαιωμένο και καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊούχωρίς όμως να έχω εμφανίσει συμπτώματαεπισκέφτηκα άμεσα το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκαςπροκειμένου να κάνω το επιβεβλημένο rapid test. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τέστ στο οποίο υποβλήθηκαβρέθηκα θετικός.

Με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστέρησηενημέρωσα την οικογένεια μου καθώς και τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου που ήρθα σε επαφήγια το ανωτέρω αποτέλεσμα και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλωνμε σκοπό να υποβληθώ και σε μοριακό τέστ ελέγχου για COVID-19.Τα αποτελέσματα του μοριακού τέστ αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Επιπλέονμετά την επικοινωνία που είχα τόσο με την οικογένειά μουόσο και με Αντιδημάρχους και συνεργάτεςόλοι μετέβησαν είτε στο Κέντρο Υγείαςείτε σε ιδιωτικά εργαστήρια και υποβλήθηκαν σε rapid τεστ κορωνοϊούΌλα τα αποτελέσματα των ανωτέρω βγήκαν αρνητικά.

Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΔΥ αλλά και των ιατρών με τους οποίους επικοινώνησαθα πρέπει να τεθώ σε καραντίνα και κατ’ οίκον περιορισμόΕπισημαίνεται επιπλέον ότιθα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στους χώρους του Δημαρχείου.

Τέλοςαπευθυνόμενος στους Δημότες και στους εργαζόμενους του Δήμου Μετεώρωνθα ήθελα να τονίσω την σπουδαιότητα της πιστής τήρησης των μέτρων προφύλαξης και ότι επιβάλλεται να δείξουμε όλοι μας ψυχραιμία και υπευθυνότηταΟ  ιός είναι ύπουλος και βρίσκεται παντούγι αυτό πρέπει να μην επαναπαυόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος ΓΑλέκος

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην Καλαμπάκα

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ  την Κυριακή 29 Νοεμβρίου σε οδούς ...