Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: Δεν έδειρε την Σοφία Παυλίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: Δεν έδειρε την Σοφία Παυλίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Για το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η δικηγόρος του ηθοποιού, Ελένη Τσαμολιά.

Όπως ανέφερε η κ. Τσαμολιά, ο ηθοποιός όντως πήγε στο καμαρίνι της κ. Παυλίδου για να διευθετήσουν τις διαφορές που είχαν, αλλά ποτέ δεν χειροδίκησε.

«Με το πέρας της παράστασης, ο κ. Παπαγιάννης, πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κ. Παυλίδουγια να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Δες επίσης

Έρρικα Πρεζεράκου: Το πολύωρο χειρουργείο, οι προσευχές, τα πρώτα ευχάριστα νέα και η συγκίνηση

Έρρικα Πρεζεράκου: Η Ελληνίδα αθλήτρια συγκίνησε με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram. Η ίδια ενημέρωσε ...