Κυριακή, 26 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Διάψευση και εξώδικο για δημοσίευμα περί δικαστικής διαμάχης με την οικογένεια του Σάκη Μπουλά

Διάψευση και εξώδικο για δημοσίευμα περί δικαστικής διαμάχης με την οικογένεια του Σάκη Μπουλά

Σε διάψευση δημοσιεύματος του περιοδικού Full life που αναφέρονταν σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας του Σάκη Μπουλά με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου όπου στεγαζόταν η καφετέρια του αείμνηστου ηθοποιού στην πλατεία Καρύτση, ρποχώρην μέσω της πληρεξιουσίου δικηγόρου τους οι ιδιοτήτες του κτιρίου.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναδημοσίευσε και το trikaladay
Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο:

Ουδεμία δικαστική διαμάχη υφίσταται ούτε υπήρξε ποτέ στο παρελθόν μεταξύ ημών και κληρονόμων Σάκη Μπουλά. Συνακόλουθα είναι απολύτως ψευδής και παραπλανητικός ο δημόσια εκφερόμενος ισχυρισμός, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζεται ως πραγματικά γεγονός

Ότι δήθεν ο κληρονόμος «βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίσθηκε ο αδερφός του στη δημιουργία του Πολυχώρου, αλλά και διαφυγόντα κέρδη. Ήδη έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα εξαναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη αγωγή του διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο…».

Όπως αντιλαμβάνεσθε τέτοιοι ψευδείς ισχυρισμοί, που «λανσάρονται» δημόσια ως πραγματικά γεγονότα σε «ύποπτο» μάλιστα timing προκαλούν βλάβη στα έννομα συμφέροντά μας και συναφώς έντονο προβληματισμός ως προς τα κίνητρα. Περαιτέρω, είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι δήθεν «Εν μια νυκτί, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κανέναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, με εισαγγελική παραγγελία προχώρησε στο «σφράγισμα» του, αφού κατάσχεσε μάλιστα και τον εξοπλισμό. Την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε, λόγω του ότι εκκρεμούσε, λόγω θανάτου του Σάκη, η καταβολή τριών μισθωμάτων».

Σε κάθε περίπτωση, οι «δραματικές» εκφράσεις «εν μια νυκτί», «την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε» δημιουργούν στοχευμένα πεπλανημένες εντυπώσεις περί «περίεργων δοσοληψιών» μεταξύ των ιδιοκτητών και της δικαιοσύνης. Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ουδεμία απευθείας σχέση είχαν με την εταιρεία που εκμεταλλευόταν το κατάστημα Shakespeare, καθώς η εκμίσθωση είχε λάβει χώρα μεταξύ αυτών και άλλου νομικού προσώπου (εταιρίας), η οποία εν συνεχεία το υπομίσθωσε στην εταιρεία που εκμεταλλευόταν το άνω κατάστημα. Οι ιδιοκτήτες ουδεμία εμπλοκή είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν στην ανεξάρτητη συμβατική σχέση της υπομισθώσεως. Διαμαρτυρόμενοι εντόνως για την απρόκλητη κατασυκοφάντησή μας, η οποία μάλιστα έχει άμεσο οικονομικό αντίκτυπο στα έννομα συμφέροντά μας.

Δες επίσης

Ηθοποιοί και συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ» θα φωτογραφηθούν με το κοινό στο Καστράκι

Η επιχείρηση Grand Meteora Hotel με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς στην ...