Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα. Δείτε σε ποιες περιοχές

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα. Δείτε σε ποιες περιοχές

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου σε περιοχές της πόλης των Τρικάλων και σε χωριά του Δήμου Καλαμπάκας, λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο.
Αναλυτικά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Αγαρίστης, 5ου Συντάγματος, Θερμοπυλών, Πλαταιών, Βρασίδα, Καστρακίδου, Μακεδονίας, εθνική οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων, Αγησάνδρου, Εξηκίας, Δημοσθένη, Μαβίλη καθώς και σε τμήματα των οδών: Τζουμαγιάς, βαθυκλέους, Δαμάρεως, Βαγχυλίδου, Αγάθωνος, Αγελάου, Γλάυκου, Γλύκωνα, Δημοκρίτου και Βρύγου.
Στην Καλαμπάκα θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στα δημοτικά διαμερίσματα: Μεγ. Κερασιά, Ορθοβούνι, Τριγώνα, Πεύκη, Κορυδαλός, Παναγία, Μαλακάσι, Πριόνια, Καλλιθέα, σήραγγες Εγνατίας από τη σήραγγαΠαναγίας μέχρι τη σήραγγα Μαλακασίου-Μετσόβου.
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρωθούν νωρίτερα θα επανέλθει το ρεύμα πριν τη λήξη του χρόνου που έχει ανακοινωθεί

Δες επίσης

Κινηματογραφικό εργαστήριο στα Τρίκαλα από τον Τρικαλινό σκηνοθέτη Β. Λουλέ

Κινηματογραφικό εργαστήριο θα πραγματοποιήσει στα Τρίκαλα ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου. .Οπως ...

Αφήστε μια απάντηση