Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Carrefour: Πρόωρη ‘ανάσταση’ για εργαζόμενους και προμηθευτές του Μαρινόπουλος

Carrefour: Πρόωρη ‘ανάσταση’ για εργαζόμενους και προμηθευτές του Μαρινόπουλος

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι στα Carrefour Μαρινόπουλος όταν μαζί με τα υπόλοιπα χρωστούμενα πήραν και το Δώρο του Πάσχα. Τι άλλαξε;
Εάν είχαμε μείνει στις αρχές της εβδομάδας, τα καταστήματα του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος δεν θα άνοιγαν αύριο Κυριακή 24 Απριλίου. Ο λόγος ήταν η σημαντική καθυστέρηση στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων του Μαρτίου. Συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν είχε καταβληθεί ένα υπόλοιπο της τάξης του 20% κάτι που είχε οδηγήσει το Σωματείο των Εργαζόμενων, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του την Τρίτη, να καλέσει τους εργαζόμενους σε απεργία αυτή την Κυριακή.
AdTech Ad

Το τελευταίο απεφεύχθη κυριολεκτικά στο παρα πέντε καθώς την Παρασκευή όχι μόνο πληρώθηκαν τα χρωστούμενα αλλά η διοίκηση της Carrefour Μαρινόπουλος κατέβαλε και το Δώρο του Πάσχα, το οποίο είχε προθεσμία να το πράξει έως την Μεγάλη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εισροή κεφαλαίων από τον νέο τραπεζικό δανεισμό.

Στα πλαίσια της επιστροφής στην ομαλοποίηση έχουν αρχίσει να γεμίζουν ξανά οι αποθήκες και τα ράφια με επώνυμα προϊόντα καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι προμηθευτές βλέπουν ξανά το χρώμα του χρήματος από την μεγαλύτερη σε μέγεθος αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας.

Δες επίσης

Τσικνοπέμπτη στο «Κτήμα Νικόλα» με πλούσιες γεύσεις και ζωντανή μουσική

Το «Κτήμα Νικόλα» στην Αγία Κυριακή περιμένει τους Τρικαλινούς την Τσικνοπέμπτη με νοστιμότατες γεύσεις και ...

Αφήστε μια απάντηση