Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Μπέος: Χριστούγεννα με Βανδή και «Μέλισσες» στον Βόλο

Μπέος: Χριστούγεννα με Βανδή και «Μέλισσες» στον Βόλο

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, η δημοφιλής τραγουδίστρια και το συγκρότημα «Μέλισσες» θα είναι οι φετινοί προσκεκλημένοι που θα «ανοίξουν» τις εκδηλώσεις με τη φωταγώγηση της πόλης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι φέτος σε όλη τη διάρκεια των εορτών στην Πλατεία Πανεπιστημίου θα λειτουργήσει θεματικό πάρκο με Δεινόσαυρους. Τις ανακοινώσεις αυτές έκανε ο κ. Μπέος σε τελετές αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά στις οποίες παραβρέθηκε για να ευχηθεί «καλή χρονιά» σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ειδικότερα, παραβρέθηκε, συνοδευόμενος από συνεργάτες του στη Δημοτική Αρχή, στον αγιασμό στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Ο κ. Μπέος σε σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο για όλους, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος παλεύει πάντα, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για να επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν.

Πηγή: taxydromos.gr

Δες επίσης

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις εκλογές της ΠΕΔ Θεσσαλίας όπου έλαβον: Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας ...