Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Lifestyle / Απόστολος Γκλέτσος: Μίλησε για την περιπέτεια υγείας του και τη σχέση του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Απόστολος Γκλέτσος: Μίλησε για την περιπέτεια υγείας του και τη σχέση του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, τον φόβο του κορονοϊού και επιβεβαίωσε ότι στο βίντεο του «Bachelor» ήταν οι γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μέσω skype, για την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από λίγο καιρό και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λαμίας με υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Ωστόσο, ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο υπ’ ευθύνη του και πήγε σπίτι του.

«Τώρα είμαι καλά. Πήγα στην Κύπρο για γυρίσματα και για 9 μέρες έκανα 12 τεστ. Κάναμε rapid tests κάθε πρωί, αλλά και μοριακά. Και εγώ νόμιζα ότι έχω κορονοϊόόταν ήρθαν δυο «αστροναύτες» και με πήραν από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω. Εγώ έχω και υποκείμενα νοσήματα. Έχω καρδιά. Έμεινα τρεις ώρες για να βγουν τα τεστ στο νοσοκομείο και ήρθε ένας γιατρός και μου είπε «τη γλίτωσες». Κρύωμα είχα, αλλά οι γιατροί το είπαν επιστημονικά ότι είχα λοίμωξη του αναπνευστικού», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε ότι γνωρίζει προσωπικά τον Παναγιώτη Βασιλάκο και επιβεβαίωσε ότι στο βίντεο του «Bachelor» ήταν οι γονείς του νεαρού άνδρα. «Δεν ξέρω μόνο τον Παναγιώτη, αλλά όλη την οικογένειά του. Είναι καταπληκτικό παιδί. Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ, είναι γυμναστής. Στις μέρες μας με τόση ανεργία, τα παιδιά ψάχνουν και την παραμικρή ευκαιρία. Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ».

Δες επίσης

Νέα απώλεια για τον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου

Νέα απώλεια για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου έπειτα από ...