Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης

Αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης

Αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, διαφωνώντας με τη στάση του για τη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο κ. Παπαγιαννάκης, αντι-δήμαρχος Αθηναίων έστειλε επιστολή παραίτησης προς την Φώφη Γεννηματά με την οποία αναφέρει τους λόγους αποχώρησής του από το Κίνημα Αλλαγής.

Σε αυτήν αναφέρει πως “η επί της αρχής διαφωνία μου με την στάση του κινήματος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και οι πρόσφατες τοποθετήσεις στελεχών αλλά και της ίδιας της Προέδρου για τους υποστηρικτές της συμφωνίας είναι δύο από τους λόγους.

Οι ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν αρμόζουν σε μια παράταξη που θέλει να λέγεται προοδευτική και προφανώς δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια διεύρυνσης του χώρου μέσω συναινέσεων. Η αλλαγή παραδείγματος απαιτεί τόλμη και ανοιχτούς ορίζοντες και όχι αποκλεισμούς αφορισμούς και περιορισμό στα γνωστά και οικεία” επισημαίνει ο κ. Παπαγιαννάκης.
newsit

Δες επίσης

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μέρκελ για μεταναστευτικό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Στη διάρκεια της ...