Τρίτη, 20 Αύγουστος 2019
trikaladay.gr / Κόσμος / Από προϊσταμένη της Τράπεζας της Ολλανδίας ιερόδουλη

Από προϊσταμένη της Τράπεζας της Ολλανδίας ιερόδουλη

Το πρωί ήταν μια αξιοσέβαστη προϊσταμένη της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας. Το βράδυ, πάλι, φέρεται ότι ήταν ιερόδουλη με «εξειδίκευση» στα σαδομαζοχιστικά κόλπα. Η Κεντρική Τράπεζα όμως έμαθε για τις άλλες «υπηρεσίες» που προσέφερε η «Κοντσίτα Βαν Ντερ Βάαλ» (το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο), μια που τις… διαφήμιζε στο διαδίκτυο (φωτό) και την απόλυσε.

Όμως η κυρία «Κοντσίτα» αντέδρασε έντονα ζητώντας αποζημίωση ύψους… 200.000 ευρώ.

Η γυναίκα αρνείται ότι εκδιδόταν, ισχυριζόμενη ότι η ιστοσελίδα, στην οποία εμφανιζόταν να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της, ήταν μόνο ένα μέρος ενός «φανταστικού κόσμου» που είχε δημιουργήσει μετά του συζύγου της. Επομένως, με το ευφάνταστο αυτό επιχείρημα απαίτησε αποζημίωση λόγω απόλυσης από τον πρώην εργοδότη της.

Ωστόσο, ο δικαστής αποφάνθηκε ότι το θέμα δεν είναι αν η γυναίκα ήταν όντως ιερόδουλη ή όχι. Η ιστοσελίδα δημιουργούσε την εντύπωση της «εμπλοκής» της στην πορνεία, και την καθιστούσε επιρρεπή σε εκβιασμό, ενώ διατηρούσε μια ευαίσθητη θέση στην Κεντρική Τράπεζα. Για το λόγο αυτό, ο δικαστής αποφάσισε ότι «απέτυχε σοβαρά ως υπάλληλος» και δεν δικαιούται αποζημίωση.

Πηγή: www.skai.gr

Δες επίσης

Μυστήριο με ακέφαλες κούκλες στη μέση του δρόμου

Εντονη αναστάτωση έχει προκληθεί την τελευταία εβδομάδα στην πόλη Festus του Μιζούρι, καθώς την εμφάνισή ...

Αφήστε μια απάντηση